Kendte

Justin Biebers ven udtaler sig om baby-sagen

Af Line Sølvhøj Jensen 15. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Biebers bedste ven Ryan Butler har aldrig hørt om Mariah Yeater, som påstår, at Justin Bieber er far til hendes søn.

Justin Bieber er virkelig tæt med sin allerbedste ven, der hedder Ryan Butler, og det skyldes måske, at Ryan Butler har haft en særlig rolle i Justin Biebers liv, da han var helt lille.

Der var nemlig en periode i Justin Biebers liv, hvor hans mor, Pattie Mallette, havde det svært, og derfor boede Justin Bieber hos en anden familie. Deres søn endte med at blive Justin Biebers bedste ven, og Justin Bieber og Ryan Butler har været bedste venner siden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Moren til Justin Biebers baby taler ud.

Ryan Butler har i forbindelse med sagen om, at Justin Bieber skulle have et hemmeligt barn, udtalt, at han ikke har hørt om Mariah Yeater, og hvis Justin Bieber havde været sammen med hende, så ville han have hørt om hende:

Læs også: Justin Bieber gav sit kæledyr væk.

- Justin har aldrig nævnt hende for mig, og jeg er sikker på, at han heller aldrig selv har hørt om hende, fortæller Ryan og fortsætter:

- Justin ved, at man som 17-årig er for ung til at have ansvaret for og kunne forsørge en familie. Han ved, hvad hans egen mor har oplevet, efter hun blev gravid med ham, og han ved, hvordan hun kæmpede, og han ville aldrig gentage hendes fejl.

Video: Se interviewet med Mariah Yeater.