Kendte

Justin Biebers manager rasende på Grammy Awards

Af Benedikte Brix 7. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ingen nomineringer til Justin Bieber i årets Grammy Awards. Og det har gjort Justins manager, Scooter Braun vred!

Det canadiske popidol Justin Biebers tredje album, "Believe", har været en stor succes, siden det udkom i juni - men Justin er ikke blevet nomineret i en eneste kategori til det amerikanske Grammy Awards.

Læs også: Justin Bieber skriver konstant til Selena Gomez

Det har gjort Justin Biebers manager Scooter Braun godt gal i skralden. Han raser ud på twitter:

- Jeg er simpelthen bare UENIG. Knægten (Justin Bieber, red.) har fortjent det. Grammy-panel, I har kvajet jer her. Det sværeste er at omstille sig, hold toget kørende, skriver Scooter Braun og fortsætter:

- Knægten har leveret. Stort, succesfuldt album, udsolgt tour og har vundet folks hjerter … denne gang fortjente han at blive anerkendt, og jeg har ikke rigtig nogen rare, positive ting at sige om en beslutning, jeg ikke er enig i.

- Så til alle de nominerede … I fortjener det. I har arbejdet hårdt og fortjent det. Jeg føler bare, at det gør JB også.

Læs også: Justin Bieber flasher sine boxershorts

Talentmanageren Scooter Braun er dog ikke kun vred - han roser også en anden af sine artister, nemlig Carly Rae Jepsen, som har fået to nomineringer: Årets sang (for singlen "Call Me Maybe") og Bedste Solo Pop-optræden.

- Tillykke til Carly Rae Jepsen. Tænkte, at du fortjente at blive nomineret til Bedste Nye Kunstner, men jeg er stolt af, at "Call Me Maybe" fik to nomineringer. Så stolt af dig, tweeter Scooter Braun.

Carly Rae Jepsen er meget glad for sine nomineringer. Hun skriver:

- Jeg er mega begejstret. To @theGrammys-nomineringer!!! Ekstremt taknemmelig.

Tillykke til Carly Rae Jepsen! Synes du også, Justin Bieber skulle have været nomineret?

Læs også: Justin Bieber afslører paparazziernes vilde metoder

MestLæste