Kendte

Justin Bieber afslører paparazziernes vilde metoder

Af Thomas Flindt 13. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Popstjernen, Justin Bieber, bliver hver dag forfulgt af paparazzi-fotografer. Nu svarer han igen!

- Min historie er noget, jeg vil dele med andre for at vise mennesker, at med nok tro på sig selv kan alt lade sig gøre, fortæller Justin Bieber om sin nye bog "Just Getting Started", der er kommet i butikkerne i dag.

Bogen er en ærlig fortælling om barnestjernens liv, som startede med at være en stjerne på YouTube og gik til at være en verdensstjerne med millioner af fans verden over.

Læs også: Justin Bieber som ishockey-stjerne?

Men der er også en bagside af berømmelsen: Paparazzi-fotografer forfølger ham hver dag, og et par gange er det sket, at Justin er røget i direkte konfrontation med de ivrigt knipsende forfølgere.

- Når nogen forfølger en uden et kamera, er det ulovligt, men hvis de gør det med et kamera, er det lige pludselig helt okay, fortæller Justin Bieber fortvivlet i bogen.

Aggressive paparazzier

For nylig blev en paparazzi-fotograf anholdt efter at have forfulgt "Boyfriend"-sangeren gennem Los Angeles i sin bil, mens han tog billeder af Justin. Tidligere er Bieber også blevet beskyldt for at have slået en fotograf.

Hvorfor opstår disse situationer? Hvorfor kan Justin Bieber ikke bare lade dem gøre deres arbejde og så være ligeglad? Er det ikke en del af det at være en kendt person?

Læs også: Justin Bieber smider tøjet

- Der er sket en misforståelse. Jeg hader ikke paparazzier, jeg kan bare ikke lide aggressive paparazzier. Jeg er aldrig bange for at tale med dem. Men det er ikke okay, når de kommer aggressivt imod mig og ikke respekterer mig som person, skriver Justin Bieber.

Taler grimt om familien

Det er derfor ikke helt uden grund, at sangeren bliver sur og får vredesudbrud. Prøv bare at se, hvad de aggressive paparazzi-fotografer råber af ham:

- Hvad man ikke ser på billederne er, hvordan disse folk kommer efter mig og siger ting som: "Hey Justin, hvorfor er du sådan en nar for tiden", "din mor er grim" og "din lillebror og lillesøster er grimme babyer", skriver Bieber og fortsætter:

Læs også: Justin Bieber med pistol på twitter

- De råber seriøst ting af mig og prøver at gøre mig sur. Kendt eller ej, så siger man ikke sådan nogle ting om min familie.

Justin Biebers nye bog "Just Getting Started" er i butikkerne i dag. Skal I have den?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste