Kendte

Justin Bieber som ishockey-stjerne?

Af Julie Lund Mikkelsen 12. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber er blevet tilbudt en kontrakt med et amerikansk ishockey-hold, efter at deres træner har set en YouTube-video af en skøjtende Bieber.

Måske skal Justin Bieber til at være sportsstjerne. I hvert fald har han nu muligheden, hvis han får lyst til at lægge sangkarrieren på hylden. Det amerikanske ishockey-hold Bakersfield Condors har nemlig tilbudt Justin en plads på holdet.

Læs også: Justin Bieber og Mark Wahlberg laver film sammen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da Justin var yngre, elskede han at spille ishockey, og det er en YouTube-video af en ung Justin på skøjter, der har fået træneren fra Bakersfield Condors, Matt O'Dette, til at lægge mærke til Justins talent.

- Ud fra hvad jeg så i videoen, tror jeg, han kunne bidrage på holdet med noget hurtighed og nogle gode skud. Jeg har sjældent set en spiller med samme kombination af dygtighed og råhed, som Justin har, siger træneren.

Læs også: Kendte danskere interviewede Justin Bieber

Matt O'Dette har taget kontakt til Justins manager og håber, at Bieber vil overveje hans tilbud. Og måske ville et karriereskift være perfekt for Justin, der netop har udtalt, at han gerne vil være kendt som mere end en teen-sangstjerne.

- Det irriterer mig, når folk ikke tror, at jeg kan andet end at være et teenageidol. Jeg har lyst til at vise folk, at de tager fejl, når de siger det, sagde Justin for nyligt.

Læs også: Justin Bieber smider tøjet

Hvad siger I? Ville Justin Bieber på holdet kunne få jer til at se mere ishockey?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste