Kendte

Kendte danskere interviewede Justin Bieber

Af Thomas Flindt 7. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad ville kendte danskere spørge Justin Bieber om, hvis de fik chancen? Og hvad ville han svare?

Køen for at få et interview med Justin Bieber er flere kilometer lang, men det lykkedes det danske mandemagasin Euroman, at få den canadiske popstjerne helt alene, da han tidligere på året lagde vejen forbi London.

Tag testen: Hvilken Justin Bieber sang er du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det var ikke Euromans egne spørgsmål, der blev stillet den 18-årige charmetrold. De havde nemlig spurgte en række kendte danskere om, hvad de gerne ville spørge Justin Bieber om. Her er et par af de kendtes spørgsmål, resten kan du finde på Euroman.dk.

Basim: Hvis du selv kunne vælge, så du så gerne, at din målgruppe var ældre, end den er i dag?

- Jeg vil ikke sige, at jeg vil have, at mine fans skal være ældre. Jeg vil have, at mine fans skal vokse med mig. Men jeg vil gerne have ældre fans, helt klart. Jeg vil have 60-årige fans, men jeg vil også have mine unge fans, mine syvårige fans. Og 25-årige fans. Jeg vil bare lave godt musik, og det er der, det starter. Unge mennesker kan lide god musik, og det kan gamle mennesker også.

Læs også: Justin Bieber og Selena Gomez elsker at babysitte

Sys Bjerre: Tænker du meget på fremtiden, eller koncentrerer du dig om nuet? Har du en plan for, hvor du vil være om 10 år, eller er du mere interesseret i lige nu?

- Jeg fokuserer som regel på de ting, der sker lige nu. Normalt tænker jeg ikke på, hvad der vil ske om 10 år, men hvis jeg skal sige, hvad jeg laver til den tid, vil jeg tro, at jeg stadig skriver og laver musik, og forhåbentlig har jeg lavet nogle film til den tid.

Læs også: Justin Bieber leder efter danser til sin turne

Kidd: Når du i så ung en alder har oplevet international succes, er du så ked af, at du aldrig kommer til at opleve virkeligheden?

- Ja! Jeg er så velsignet at blive placeret i denne rolle, og jeg har været i stand til at rejse rundt i verden, og har haft succes alle de steder, jeg er taget hen. Men det er lidt surt, at andre amerikanske stjerner kan tage et andet sted hen i verden uden at blive genkendt, for det kan jeg ikke. Jeg startede på internettet, og internettet er en global ting, så folk kan genkende én overalt, og det er lidt skuffende.

Læs også: Justin Bieber skriver sang for Selena Gomez

- Men der må være nogle steder, jeg kan tage hen uden at blive genkendt. Måske Uruguay. Nej, jeg har nok også fans i Uruguay. Antarktis måske. Der er kun forskere dernede. Og pingviner. Men pingvinerne har nok også "Bieber-fever". I virkeligheden føler jeg, at jeg har haft en mere eller mindre normal barndom. Jeg gik i almindelig skole indtil 8. klasse, og jeg oplevede ting, der hjalp mig med bare at være en normal teenager.

Hvad ville du spørge Justin Bieber om, hvis du fik chancen? :)

MestLæste