Kendte

Justin Bieber og Selena Gomez elsker at babysitte

Af Anja Bruneskjold 7. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Justin Bieber og Selena helst vil kysse og være kærester, elsker de at babysitte og lege med Justin Biebers søskende.

I weekenden var Selena Gomez på optagelser til hendes nye film "Feed The Dog", men Justin Bieber kunne slet ikke undvære hende. Justin Bieber tog nemlig med kæresten, Selena Gomez, med på optagelser i Los Angeles, og der går rygter om, at de to hele tiden fjollede og kyssede på settet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber - Man skal kun have sex med en man elsker.

Men selv om Justin Bieber og Selena Gomez er rigtig glade for hinanden, så elsker de at babysitte og hygge sig med Justin Biebers brødre og søstre, og da de i weekenden mødtes med Justin Biebers familie til middag, legede de hele tiden med Justin Biebers lillesøster:

Læs også: Tillykke til søde Selena Gomez.

- Justin og Selena legede med Justins søster. De malede og hyggede sig rigtig meget ved bordet, fortæller en kilde.

- Justins søster var hele tiden i centrum, og han sørgede for, hun havde det godt, og Selena så også ud til at hygge sig.

Selv om Selena Gomez var på filmoptagelse fik hun og Justin Bieber alligevel tid til at hygge sig alene og holde pause fra at babysitte, og i løbet af weekenden blev de set på flere romantiske dates. Sødt!

Få et smukig på Justin Biebers nye video!

MestLæste