Kendte

Justin Biebers liv bliver til en tv-serie

Af Benedikte Brix 17. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man skal aldrig sige aldrig: Tv-stationen ABC er ved at udvikle en ny komedieserie, som er baseret på Justin Biebers liv.

Læs også: Morder tæt på at dræbe Justin Bieber

Faktisk begyndte tv-folkene på ABC allerede sidste år på at få serien om Justin Bieber i fjernsynet, men de er stadig ved at justere, så komedieserien om hans liv måske kan blive vist på amerikansk tv i næste sæson. Det skriver fjernsynssitet TV Guide.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er meningen, at Justin Bieber selv skal være medproducer på programmet sammen med sin manager Scooter Braun. Derudover er der to andre producere, Matt Wolpert og Ben Nedivi, der skriver på manuskriptet om teenageidolet.

Læs også: Justin Biebers manager rasende på Grammy Awards

Tv-serien har ikke fået noget navn endnu (vi gætter på noget med "Believe"), men det bliver egnet til hele familien og kommer til at handle om Justins liv, inden han blev berømt, hvor rollen som Justin er en akavet teenager med en utraditionel familie.

Manuskriptforfatterne har blandt andet også været med til at lave komedieserien "Entourage", og Bieber selv har været med i tv-programmer som "Punk'd" og "CSI".

Hvordan, tror du, serien om Justins tidlige liv bliver?

Læs også: Selena Gomez holder jul uden Justin

MestLæste