Kendte

Morder tæt på at dræbe Justin Bieber

Af Thomas Flindt 13. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En morder havde planlagt at kidnappe, torturere og dræbe Justin Bieber, men blev stoppet i sidste øjeblik.

Da Justin Bieber i sidste måned optrådte i Madison Square Garden i New York, kunne aftenen være endt alt andet end lykkeligt. En morder havde nemlig planlagt et frygteligt drab på den populære teenagestjerne, det afslører KRQE News.

Manden hedder Dana Martin, og han blev i 2000 dømt for at have voldtaget og kvalt den 15-årige pige Deandra Flourucci. Han fik to livstidsdomme, og blev indsat i Las Cruces-fængslet i New Mexico. Det var her han mødte sin cellekammerat, Mark Staake, der siden skulle udføre hans forfærdelige planer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber i sorg

Dana Martin er nemlig besat af Justin Bieber, og har angiveligt en tatovering af ham på sit ben. Hvorfor denne besættelse af popstjernen skulle føre til et mord, fortæller historien ikke noget om, men Dana ville efter koncerten i Madison Square Garden kidnappe, torturere og dræbe Justin Bieber. WTF!?!

Da Dana Martin ikke selv kunne udføre sine frygtelige planer, havde han ansat sin cellekammerat Mark og nevøen Tanner Ruane til det, men han fik i sidste ende kolde fødder, og afslørede sine morderiske planer, før Mark og Tanner kunne nå frem til Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber afslører paparazziernes vilde metoder

De to lejemordere blev fanget af politiet i New York, og i deres skjul fandt man blandt andet en stor saks, der skulle bruges til at klippe kuglerne af Justin Bieber. Seriøst?

Nevøen Tanner afslørede endda, at han ville få 15.000 kroner af sin sindssyge onkel per kugle, han klippede af.

Hvad sker der for sådan en mand?! Hvordan kan man tænke så sygt? Puuha, vi er virkelig glade for, at de planer blev stoppet!

Tjek videoen: Justin Bieber får tæsk!

Hvad tænker I om en mand som Dana Martin?

BiebertilAmericanMusicAwards2013

MestLæste