Kendte

Justin Bieber nøgenbader med ny pige

Af Susie Pedersen 8. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Måske er der en ny pige i Justin Biebers liv. Find ud af, hvem Sahara Ray er her.

De sidste dage har Justin Bieber været på Hawaii for at besøge modellen Sahara Ray, der var på ferieøen i forbindelse med et fotoshoot. Men hvem er hun egentlig? Det har vi prøvet at finde ud af, så I også har en chance for at følge med i, hvem den (måske) nye pige i Justins liv er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor slettede Justin Bieber sit nøgenbillede

- Sahara Ray er født i Australien med opvokset i Los Angeles.

- Udover at være model er Sahara Ray også designer, og står blandt andet bag sin egen bikini-kollektion, som hedder Sahara Ray Swimwear.

- Justin Bieber er ikke den første stjerne, hun er blevet kædet sammen med. Der gik nemlig nogle rygter om, at hun datede Cody Simpson, efter ham og Gigi Hadid gik fra hinanden.

- Saharas far er lidt af en legende i Australien, hvor han er professionel surfer. Sejt!

- Hun har 1 million følgere på Instagram, så hun er altså allerede ret populær på de sociale medier.

Foto: Instagram, @sahara_ray

Læs også: Justin Bieber har lige knust vores hjerter

Det er ikke til at vide, om Justin Bieber og Sahara Ray rent faktisk dater, eller om de bare er gode venner. Altså, vi tænker, hvis man nøgenbader sammen … Så er man i hvert fald riiiigtig gode venner.

Tror I, at de kunne blive kærester?

Psst! I galleriet herunder kan du læse, hvorfor vi elsker Justin Bieber.

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om