Kendte

Derfor slettede Justin Bieber sit nøgenbillede

Af Stine Kærsgaard 13. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber forklarer nu, hvorfor han synes, det eneste rigtige var at slette sit numsebillede fra Instagram.

Det er ikke mange dage siden, at Justin postede et billede på Instagram, hvor han stod nøgen på en båd, og der var fri udsigt til hans bare numse. Billedet fik (klart nok) meget opmærksomhed, og det så også ud til, at alle sangerens 32.8 millioner Instagram-følgere var ret begejstrede for Instagrampostet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alligevel endte Justin med at slette billedet. Den 21-årige sanger havde nemlig ikke tænkt over, at der blandt hans mange fans kunne være små piger, som ville blive forlegne over billedet, og den tanke brød han sig slet ikke om.

I hvert fald skrev han følgende i en kommentar, som blev fundet via Justin Bieber Tracker:

- Jeg slettede billedet af min numse på Instagram, fordi jeg havde det dårligt med, at en bekendts datter blev rigtig flov over at se min numse, og jeg havde slet ikke tænkt i de baner. Og det havde jeg det skidt og dårligt over, skrev Justin.

Læs også: Justin Bieber efterlyser pige på Instagram

Han forklarede desuden, at billede var ment som en joke, men han ikke havde tænkt over, at alle hans små fans kunne blive stødt over billedet.

- Til alle, jeg kan have gjort forlegen – jeg er virkelig ked af det. Det var en joke, men jeg tænke ikke på de mindreårige, som følger mig!!! Elsker jer, skrev han.

Læs også: Justin Bieber straffet for æggekast

Det er lidt skørt, at Justin ikke har tænkt tanken før, når han har så mange følgere. Men alligevel ret sødt at han går ud og siger de her ting. Det viser, at han virkelig holder af ALLE sine fans.

Hvad synes I om Justins beslutning om at fjerne billedet?

Uh, se Justin Bieber i bar overkrop her ...

JustinBieberibaroverkrop

Læs mere om

MestLæste