Kendte

Justin Bieber: Jeg er deprimeret

Af Marie Søndergaard 12. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her er meget ærlige ord fra Justin Bieber.

Selv om det helt sikkert går meget bedre med Justin Bieber, og han er ved at få styr på sit liv, så har han det altså stadig hårdt. Det er nemlig ikke nemt at være så meget i rampelyset, som Justin er, og det kan ikke undgås at påvirke ham.

Læs også: Justin forklarer dårlig opførsel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er hele tiden deprimeret, og jeg føler mig isoleret. Når man er på et hotelværelse med fans alle steder og paparazzier, der følger en alle steder, så bliver det intenst. Når man ikke kan tage nogen steder eller lave noget alene, så bliver man deprimeret, fortæller Justin til NME.

Samtidig sammenligner han sig selv med den nu afdøde sangerinde Amy Winehouse, som også havde det svært med at være berømt.

- Jeg kunne se, hvad medierne gjorde mod hende, og hvordan hun blev behandlet. Folk syntes, det var sjovt at prikke til hende, når hun allerede lå ned, og de blev ved med at skubbe hende ned, til hun ikke var sig selv længere. Og det er det, man nu prøver at gøre mod mig, siger Justin.

Læs også: Justin afslører: - Jeg får en kæreste, når ...

Det gør altså ondt at høre sådan noget fra Justin. Vi håber, han har nogle gode mennesker omkring sig, der kan hjælpe ham bedst muligt!

I galleriet kan du se nogle af grundene til, vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste