Kendte

Justin Bieber forklarer dårlig opførsel

Af Marie Søndergaard 29. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Han er jo ikke til at stå for! Se lige den her video af søde Justin, hvor han snakker om, hvordan han har opført sig det seneste stykke tid.

Wow, hvor blev vi bare positivt overraskede, da Justin Bieber pludselig dukkede op i Ellen DeGeneres' show med nyt, lækkert hår og det dejligste smil på læben! Faktisk afslørede Justin under interviewet, at han var ret nervøs, fordi det var så længe siden, han sidst havde været på tv, og derfor følte han også, at han blev nødt til at lave en lille video efter optagelserne, hvor han forklarede sin opførsel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Kan du gætte Justin Bieber-sangene?

Men han nøjedes ikke kun med at snakke om sit besøg hos Ellen. Justin gik nemlig skridtet videre og forklarede, at han godt ved, han har opført sig dårligt det seneste halvandet år!

- … jeg ville ikke virke arrogant eller indbildsk, som jeg egentlig har gjort det seneste halvandet år. Jeg er i virkeligheden ikke den, jeg har udgivet mig for, siger Justin i videoen.

Læs også: Sådan reagerede Justin på Selenas græde-video

Han fortæller også, hvor svært det er at vokse op i rampelyset, og at han følte sig rigtig akavet hos Ellen, fordi han var bange for, at folk dømte ham.

- … jeg bekymrer mig om andre, og selv om der er sket en masse i fortiden, vil jeg bare gerne give folk det bedste indtryk og være sød og kærlig, selv om folk måske vil kalde mig en 'softy', men det er sådan, min mor har opdraget mig, siger Justin i videoen, han har lagt på Shots.

Læs også: Sådan kysser Justin Bieber

Se Justins video her:

Se et klip fra hans besøg hos Ellen DeGeneres her:

JustinBieberwakeboard

MestLæste