Kendte

Joe Jonas taler ud om Gigi og Zayn

Af Stine Kærsgaard 25. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er forståeligt, hvis han har det lidt mærkeligt med hele situationen.

Det kan godt være lidt underligt, når ens ekskæreste får en ny kæreste og specielt, når det er lige efter, man er gået fra hinanden. Det synes Joe Jonas vist også, for han oplevede, at hans ekskæreste, Gigi Hadid, fandt sammen med Zayn meget kort tid efter, at de to var gået fra hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Joe Jonas afslører akavet scoreforsøg

Ingen har rigtig vidst, hvordan han har haft det med det – eller med dem – men nu har Joe Jonas valgt at åbne op og fortælle, hvad han tænker om, at Gigi fandt en anden lige efter ham:

- Jeg synes, det er interessant, at hun kom videre så hurtigt. Jeg mener, det var virkelig hurtigt, siger han.

Samtidig kan Joe Jonas også godt se det sjove i, at ham og Zayn er blevet sammenlignet så meget:

Læs også: Gigi Hadid har fået ny kæreste

- Jeg synes, det er komisk, at jeg er blevet sammenlignet med ham. Den fyr og jeg er blevet sammenlignet i årevis, og jeg synes bare, det er sjovt. For at være ærlig har jeg ikke rigtig lyttet til hans musik, men han synger fint.

Hmm, så det var altså det, Joe Jonas havde at sige om Gigi og Zayn. I og med at han kan se det sjove i situationen, betyder det nok også, at han selv er videre!

Her kan du se, hvordan du forbliver cool efter et brakup:

Sådanerducoolefterbreakuppet

Du vil sikkert have ret meget lyst til at bagtale din ekskæreste, hvis han har såret dig. Men lad være! I stedet for at få medlidenhed med dig, vil folk bare se dig som bitter og indebrændt. Du skal huske, at man ikke rigtig får sympati med folk, som bagtaler andre. Hvis du virkelig har brug for at give ham en sviner, så del din frustration med din dagbog.
Foto: Shutterstock
Folk, der lige er blevet single, har det med at gå ret meget amok på selfie-fronten. Du savner bekræftelse – du hungrer efter likes! Og yes, du skal da også bare poste nogle billeder af dig selv, hvis du føler for det. Det er nemlig nice nok at vise, at man er glad for sig selv. Men overvej lige, om du behøver at poste fem om dagen – i stedet for at virke cool, kan det godt se ud som om, at du craver opmærksomhed mere, end hvad godt er.
Foto: Shutterstock
Din ekskæreste har slået op, fordi han ikke vil være kærester mere – husk det! Så i stedet for at sende tre beskeder om dagen, hvor du enten beder ham om at tage dig tilbage eller skrive sure ting til ham, så sluk din telefon, og hæng ud med dine veninder. Hvis han fortryder sit valg, skal han nok skrive til dig. Du kan i hvert fald være sikker på, at der ikke kommer noget godt ud af at sms-spamme ham.
Foto: Shutterstock
Hvis dine fingre bare ikke kan lade være med at skrive til ham, fordi du stadig er superforelsket, så lav en liste over alle de ting, som ikke var godt ved jeres forhold. Det lyder måske lidt strengt … men helt ærligt, hvis det kan hjælpe dig til at komme hurtigere over ham, så er det bare med at komme i sving!
Foto: Shutterstock
Endeligt skal du huske, at havet et fuld af fisk (åh, irriterende forældre-kliché), men faktisk passer det. Vil han ikke være din kæreste, så må du finde en, som gerne vil – og dem er der heldigvis masser af. Du skal bare lige møde den rigtige. Nyd singlelivet og glæd dig over, at du en dag igen vil møde en sød fyr. Det er selvfølgelig meget lettere sagt end gjort, men det handler om at se positivt på det!
Foto: Shutterstock

MestLæste