Kendte

Gigi Hadid har fået en ny kæreste

Af Stine Kærsgaard 30. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når en god ven bekræfter det, må der være noget om snakken … Se her, hvem Gigis nye kæreste er.

På trods af at det ikke er mere end et par måneder siden, at Gigi Hadid og Cody Simpson gik fra hinanden, ser det ud til, at den smukke model har fået øjnene op for en ny, flot sanger. Gigi er nemlig flere gange blevet set sammen med Joe Jonas, hvilket har fået fans til at spekulere i, om de er ved at blive et par. Der er ikke kommet nogen bekræftelse fra Gigi eller Joe selv, men billedet herunder kan vist godt gå for en slags officiel bekræftelse … eftersom det kommer fra Gigis gode veninde Karlie Kloss.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gigi Hadid i sorg på sin fødselsdag

I weekenden hang Gigi og Joe nemlig ud med Taylor Swift og hendes kæreste Calvin Harris – og med på ”dobbeltdaten” var veninden Karlie Kloss. Selvom de alle fem så ud til at hygge sig, følte Karlie sig vist en smule overladt til sig selv. I hvert fald postede hun billedet her med teksten:

- Det øjeblik, du indser, du er femte hjul på en romantisk kanalrundfarts-dobbeltdate.

Læs også: Er det her Taylor Swifts nye kendis-kæreste?

Med de ord (og det billede) kan vi vist godt mane al tvivl til jorden. Gigi er sammen med Joe, for Taylor er jo sammen med Calvin. Cute!

Vi glæder os over at kærligheden blomstrer blandt nogle af vores yndlingsstjerner ♥

Se stjernernes celebcrushes her:

Stjernernescelebcrushes

What?! Selena Gomez’ celebcrush er den 46-årige skuespiller Billy Cudrup, som hun for nyligt spillede sammen med i ”Rudderless”. Den havde vi ikke set komme, Selena!
For nogle år tilbage indrømmede Kylie Jenner i et interview med Vogue, at hendes celebcrush er den hotte ”Twillight”-skuespiller Robert Pattinson.
Storesøster Kendall er til gengæld lun på Ryan Gosling.
Harry har fortalt til New York Live, at han har et celebcrush på Nina Dobrev fra ”The Vampire Diaries”.
Det er ikke kun Selena Gomez, der er crusher på ældre fyre. Emma Watson har et celebcrush på Kevin Costner, som er fyldt 60 år.
Til gengæld har ”The Hunger Games”-hottien et crush på Emma Watson.
- Jeg har et crush på Ian Somerhalder, fordi han spiller en cool bad boy vampyr, og han har FANTASTISKE øjne. Vi er med dig, Bella!
Det er ingen hemmelighed, at Dylan har et rigtig godt øje til Selena Gomez.
J-Law har fortalt, at hun var helt vild med Justin Timberlake, da hun voksede op.
- I et andet liv, vil jeg helt sikkert være Chris Martins drømmepige. Han er sej, og han er den bedste til at optræde, har Miley fortalt. Han er lige nu optaget af Jennifer Lawrence.

Læs mere om

MestLæste