Kendte

Joe Jonas afslører akavet scoreforsøg

Af Stine Kærsgaard 26. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, nej. Vi bliver altså helt flove på hans vegne.

Hvis man gerne vil gøre et godt indtryk på en sød pige, så skal man nok ikke gøre det, som Joe Jonas gjorde, da han var teenager.

Læs også: Joe Jonas første gang

I et nyt interview bliver han nemlig spurgt, hvilket råd han ville komme med, hvis han kunne give det til sig selv, da han var teenager. Her svarede Joe så, at han nok ville sige, at det IKKE er en god idé at prøve at score sit crush ved at lave et sejt trick på sin racercykel, når man ikke er hundrede procent sikker på, at det kommer til at gå godt. Derfor lød hans råd sådan her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vær sød ved alle. Og lad være med at prøve at lave det trick, jeg lavede, da jeg var 15, hvor jeg ville hoppe over et lille hul i fortovet på min racercykel foran en pige, jeg rigtig godt kunne lide, og endte med at æde asfalten.

Læs også: Gigi Hadid indrømmer: Jeg afviste Joe

OMG, det lyder lidt farligt, og nej, det er nok ikke supersmart med mindre, man har helt styr på, hvad man laver. Vi kender ikke slutningen på den historie, men vi håber da ikke, at Joes akavede scoreforsøg skræmte pigen helt væk.

Her i galleriet kan du se en masse af læseres pinlige strandhistorier ...

Læsernespinligestrandhistorier

Jeg var ude og bade ved stranden sammen med min klasse. Vi hoppede alle i vandet på samme tid, og da vi kom op igen, stod vi og snakkede lidt på badebroen. På et tidspunkt sagde min veninde, at hun syntes, jeg skulle trække min bikini lidt ned. Det viste sig, at man havde kunnet se mit ene bryst i ti minutter! Hilsen hende, der binder sin bikini lidt strammere næste gang.
Sidste sommer var jeg på stranden med min mormor og morfar. På et tidspunkt så jeg to af mine gode drengevenner, men jeg lod som om, at jeg ikke har fået øje på dem. Pludselig kom de hen og tog fat i mine arme og ben. De prøvede at smide mig i vandet for sjov, og jeg grinede og skreg selvfølgelig. Men så kom min morfar ned i vandet til os og begyndte at skælde drengene helt vildt ud! Pinligt. Hilsen hende, der tager på stranden alene for fremtiden.
Sidste år var jeg på Rhodos, hvor der er ret mange sten på strandbunden. Det kan jeg virkelig ikke lide, så min storebror gav mig en badering, som jeg kunne flyde rundt i på vandet. Men da jeg svømmede ind til kanten, sad min numse pludselig fast i baderingen! Mine søskende grinede helt vildt, og det var SÅ pinligt. Hilsen hende, der hader små baderinge.
Det var en vildt varm dag, og min veninde og jeg ville på stranden for at bade. Vi svømmede en lille tur, og da vi kom op igen, lagde jeg mærke til, at mit crush lå og solede sig med nogle andre fyre. Da de så mig, begyndte de at grine, men jeg vidste ikke, hvad de grinte af, så jeg lod som ingenting. Senere kom mit crush hen til mig og sagde: - Ved du godt, at man kan se din ene pat, og at din tampon ikke er tæt mere? Hilsen hende, der aldrig mere tager på stranden, mens hun har menstruation.
Jeg var på stranden med min søster og mit crush, som er en af min søsters gode venner. Vi gik alle tre i vandet, og min søster stod lige ved siden af mig. Pludselig kom der en masse bobler op af vandet, så det så ud som om, at jeg havde slået en kæmpe prut! Både min søster og mit crush drillede mig helt vildt, og jeg blev så flov! Senere fortalte min søster mig, at det var hendes prut, der havde lavet boblerne. Fedt! Hilsen hende med den tarvelige søster.
Min veninde og jeg var taget på stranden, men vi havde glemt vores bikinier. Der var ingen på stranden, så vi besluttede os for bare at bade i undertøj. Da vi kom op af vandet, lå der nogle vildt lækre fyre lige ved siden af os! De fløjtede af os, så vi smilede til dem, men så begyndte de at grine helt vildt. Så opdagede jeg, at mine hvide trusser var blevet helt gennemsigtige af vandet! Det er noget af det mest pinlige, der nogensinde er sket for mig. Hilsen hende, der aldrig bader i hvide underbukser igen.

Læs mere om

MestLæste