Kendte

Gigi Hadid indrømmer: Jeg afviste Joe

Af Stine Kærsgaard 23. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvorfor Gigi Hadid i første omgang takkede nej til at gå ud med Joe Jonas.

I et nyt interview åbner Gigi nu op omkring, hvad der skete, første gang hun mødte sin nuværende kæreste, sangeren Joe Jonas.

Selv om det ikke er mange måneder siden, at parret officielt fandt sammen, viser det sig faktisk, at de har kendt hinanden meget længe – sådan helt tilbage fra de var ”små”!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gigi Hadid har fået en ny kæreste

- Vi mødte hinanden til Grammy-uddeling, da jeg var 13 år gammel, og han inviterede mig ud til en baseball-kamp, og jeg sagde nej, fortæller Gigi, som efterfølgende afslørede den egentlige grund til, hvorfor hun i første omgang afviste tilbuddet:

- Det var faktisk fordi, jeg var så nervøs, og jeg vidste ikke rigtig, hvad det ville sige at hænge ud med en dreng. Og så ligger Grammy-uddelingen om søndagen, og jeg ville ikke fortælle ham, at jeg skulle op og i skole næste dag. Så jeg sagde bare: ”nej, men måske en anden gang”.

Læs også: Gigi hadid i sorg på sin fødselsdag

Joe stillede sig dog ikke helt tilfreds med afvisningen, og skrev derfor sit nummer på en seddel, som han gav til Gigis mor … Nurh! (Hvor modigt!)

Sikke en sød historie. Det var godt, at Joe var stædig og blev ved med at kæmpe, for den dag i dag er parret sammen og ser superglade ud!

Se Gigi Hadids smukke stiludvikling her:

GigiHadidssmukkestiludvikling

MestLæste