Kendte

Joe Jonas’ første gang

Af Thomas Flindt 3. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jonas Brothers-sangeren Joe Jonas afslører nu, hvornår han mistede sin mødom – og hvordan Demi Lovato og Miley Cyrus har påvirket ham. Se her, hvad han siger!

For mange kan det lyde sent at miste sin mødom som 20-årig, men det var det ikke for Joe Jonas - det var det helt rigtige tidspunkt.

- Jeg mistede min mødom, da jeg var 20 år. Jeg lavede andre ting inden da, men jeg var først seksuelt aktiv som 20-årig. Jeg er glad for, at jeg ventede på den rigtige person, fortæller Joe Jonas i et interview med New York magazine.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Historien om Joe Jonas' sexvideo

Egentlig var det først meningen, at Joe Jonas ville miste mødommen, når han blev gift. Da han var 10-11 år meldte han sig sammen med sine brødre ind i et "Ægte Kærlighed Venter"-program, og under tiden hos Disney bar han en ring for at skildre med sin status som jomfru, men den røg af, da han mødte den rigtige pige.

Læs også: Joe Jonas håner forholdet til Taylor Swift

Mange tror, at den pige er Ashley Greene, som var hans første rigtige kæreste, og det passer også ret godt med, at han var 20 år, da han datede den superskønne skuespiller. Demi Lovato har også datet Joe Jonas, og i interviewet afslører han, at hun også har påvirket ham - dog på en lidt anden måde:

- Første gang jeg røg hash var med Demi og Miley. Jeg må have været 17 eller 18 år. De blev ved med at sige: "Prøv det! Prøv det!", så jeg prøvede det, og det var okay, siger Joe Jonas.

Læs også: Joe Jonas går i opløsning

Hvad synes I om Joe Jonas' beslutning om at vente på den rigtige pige at miste mødommen til?

MestLæste