Kendte

Joe Jonas inspireret af Taylor Swift: ”Det var virkelig klogt gjort”

Af Tanja Hartmann 8. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Joe Jonas lader sig inspirere af ekskæresten Taylor Swift, og det kan måske føre til et helt særligt album. Læs mere her.

Det er ingen hemmelighed, at de to stjerner har haft noget af et turbulent forhold. De gik fra at være kærester til at være ekskærester, der ikke kunne fordrage hinanden. Sidenhen har de undskyldt til hinanden og lagt fortiden bag sig.

I dag er der ingen kvaler mellem Joe Jonas og Taylor Swift, i stedet har de stor respekt for hinanden og det arbejde, de hver især laver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Faktisk har Joe Jonas netop udtalt i et interview med Buzzfeed, at Taylor Swift lavede et klogt move ved at genindspille sit gamle album ’Fearless”, og at han kunne overveje at gøre det samme.

- Jeg kunne godt finde på at gøre noget, som Taylor gjorde for nyligt, hvilket jeg syntes var virkelig klogt gjort, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Billie Eilish: Her er videoen, der har taget internettet med storm

Genindspilning af tidligere album

Joe bliver i interviewet spurgt om, hvilken sang fra Jonas Brothers, han helst vil genindspille. Her er han slet ikke i tvivl, han kan nemlig ikke kun vælge en sang.

- Godt spørgsmål. Jeg tror, ​​at jeg helst vil genindspille hele vores første album.

Joe Jonas refererer til Jonas Brothers debutalbum ’It’s About Time’.

Det kommer ikke helt som et chok, at Joe er nostalgisk over for Jonas Brothers tidligere musik. For nogle år tilbage lavede de tre brødre en genforening af bandet efter næsten et halvt årti hver for sig.

- Vi følte alle, at det var ren magi, da vi spillede sammen igen. Det havde vi virkelig savnet, og vi ønsker at føle det igen, forklarede Nick Jonas i et interview med SiriusXM tilbage i 2019.

Om vi kommer til at rocke med til en genindspilning af Jonas Brothers sprøde album, må tiden vise - men vi håber det!

LÆS OGSÅ: Harry Styles overrasker: Her er hans næste store projekt

MestLæste