Musik

Billie Eilish: Her er videoen, der har taget internettet med storm

Af Tanja Hartmann 3. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tilbage i februar afslørede popikonet at hendes nye album ’Happier Than Ever’ er på vej. Sidenhen har hun udgivet ikke bare en eller to men hele tre af singlerne fra albummet. Nu er hendes fjerde single ude, og den har fået internettet til at snakke. Hør sangen og se musikvideoen her.

Til stor glæde afslørede Billie Eilish tilbage i februar, at hendes nye album 'Happier Than Ever' er på vej. Sidenhen har det været noget af en optakt til det kommende album, som vi kan se frem til den 30. juli 2021.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Først overraskede popstjernen med sin sprøde blonde frisure, så forkælede hun sine fans med det ene efter det andet hit, og nu er den fjerde single netop ude.

LÆS OGSÅ: Billie Eilish gør det igen: Overrasker med vild nyhed

Den nye single

Billie udgav onsdag den 2. juni 2021 sit splinternye hit ’Lost Cause’.

Sangen blev udgivet sammen med en musikvideo, som popstjernen helt selv har instrueret, og selvom teksten i sangen handler om et dårligt break up og ikke lige frem er munter, er der budt op til fest og farver i videoen.

I musikvideoen til ’Lost Cause’ inviterer Billie indenfor til en vaskeægte sleepover, der byder på både snacks, Twister, twerking og ens pyjamasser sammen med alle veninderne - man får nærmest helt lyst til at deltage i den festlige overnatning!

Lyt til Billies Eilish nye sprøde hit lige her:

Læs mere om

MestLæste