Harry Styles lancerer sit eget beautybrand
Kendte

Harry Styles overrasker: Her er hans næste store projekt

Af Josephine Sjelhøj 31. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles er klar til at lancere sit helt eget beautybrand i samarbejde med sin personlige assistent. Læs med her og find ud af, hvilke produkter sangeren planlægger at lancere.

Harry Styles er efterhånden kendt som en, der kan det meste – udover at være en af verdens største superstjerner, så er han også både skuespiller og et modeikon, og nu kan han tilføje endnu en ting til sit cv.

Det er nemlig blevet afsløret, at Harry er i gang med at udvikle sit helt eget beautybrand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En opmærksom fanside har holdt øje med sangerens aktiviteter, og i den forbindelse har personen bag profilen opdaget, at Harry har anmodet om et trademark-navn i forbindelse med en ny virksomhed.

I dokumenterne, som fansiden har fundet, kan man se, at sangeren står som ejer i det nye beautybrand ’Pleased As Holdings’, hvor hans personlige assistent gennem mange år, Emma Spring, er noteret som medejer.

LÆS OGSÅ: Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her

Dokumenterne blev indsendt d. 25. maj, og det betyder, at der muligvis går noget tid, inden vi selv kan få fat i nogle af de produkter, stjernen har planlagt at lancere i forbindelse med sit nye beautybrand.

Se alle informationerne fra det officielle dokument her:

Som man kan spotte i det officielle dokument, er der planer om at producere parfume og kosmetik. På nuværende tidspunkt er der ikke flere informationer om, hvilke typer af produkter, Harry har planlagt at lancere.

Dog har flere allerede spekuleret over, om beautybrandet mon vil bestå af en unisex linje af makeup og neglelak. Harry har også tidligere udtalt, at hans signaturduft er Tom Fords ’Tobacco Vanille’ cologne, og derfor er en parfume med noter af vanilje selvfølgelig på toppen af fansenes ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Eurovision-vinder hylder Harry Styles: ”Han er vores inspiration”

Det er ikke første gang, at Harry bliver sat i forbindelse med en parfume. Sangeren er nemlig også ansigtet for Guccis ’Mémoire d'une Odeur’, mens han i sine One Direction-dage nåede at udgive hele fire parfumer.

- Jeg kan godt lide, når dufte har nogle særlige følelser bag sig, fortæller Harry i et gammelt interview, hvor han også siger, at han elsker, når parfumer kan få en til at tænke på gamle minder.

Harry er blot én af de kendisser, der har skabt sit eget beautybrand. Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de mest mindeværdige beautybrands fra vores yndlingskendisser.

Seudviklingenicelebrityskønhedsprodukter

Britney Spears Udover at være en af de største popstjerner i verden, så er Britney Spears også kendt for at være en af de første kendisser, der udgav parfumer. Siden Britneys første parfume ’Curious’ udkom i 2004, har hun stort set udgivet minimum en om året – faktisk har hun i alt lavet hele 28 parfumer i løbet af sin karriere.Den mest ikoniske Britney-parfume er uden tvivl ’Fantasy’, som eksisterer i 14 forskellige versioner, og som altid matcher Britneys mest populære sange. En af de mest mindeværdige ’Fantasy’-parfumer er ’Circus’-versionen, hvor den smukke blå flaske med røde sten er inspireret af coveret til albummet af samme navn.
Foto: PR - Britney Spears: Circus Fantasy
One DirectionHvis du, ligesom os, er kæmpe Directioner, kan du måske huske dengang, de også lavede parfumer. 1D-drengene nåede at lave 4 parfumer, der alle duftede præcis som de så ud – nemlig som en blanding af lyserødt slik og de fineste blomster. I modsætning til mange andre kendisser, udforskede One Direction ikke andre dele af skønhedsbranchen udover parfumer. De er også nogle af de få, der (desværre) hurtigt stoppede produktionen. Selvom vi er taknemmelige for, at 1D-stjernerne i dag fokuserer på det, de er allerbedst til, kan vi ikke lade være med at spekulere over, hvilke andre skønhedsprodukter, de kunne finde på. Måske en serie med hårprodukter inspireret af Harry Styles? Vi kan kun drømme…
Foto: PR - One Direction: Our Moment
Ariana Grande Ariana Grande er en af de popstjerner, der stadig laver parfumer – og heldigvis for det. Sangerinden har udgivet 5 parfumer i løbet af sin karriere, og det nyeste skud på stammen er ’R.E.M’ fra 2020, der er inspireret af hendes sang af samme navn. Noget tyder dog på, at Ariana har planer om at producere andet end parfumer. En kilde har afsløret, at hun har taget patent på navne til skønhedsprodukter, så mon ikke vi snart får dem at se? Vi drømmer om en Ari-eyeliner, der er inspireret af hendes ikoniske look.
Foto: PR - Ariana Grande: Ari
Kylie Jenner Hvem havde forudset, at det yngste medlem af Kardashian/Jenner-klanen ville blive en af verdens største forretningskvinder? Da Kylie Jenner tilbage i 2015 udgav sine første 3 lip kits, startede hun en makeup-revolution, der har ændret hele skønhedsbranchen permanent. I dag har hun et helt imperium af makeup med alt fra øjenskygge og falske øjenvipper til solcreme og håndsprit. Når man bliver en af verdens førende skønhedsguruer, sker det ikke uden kritik, og sådan har det selvfølgelig også været i Kylies tilfælde. ’Kylie Cosmetics’ er blandt andet blevet kritiseret for sin kollektion af makeupbørster, der kostede over 2000 kr., og for sine concealers, som blev kaldt en ”udnyttelse af diversitet”.
Foto: PR - Kylie Cosmetics
Rihanna Hvis man er vild med makeup, er Rihannas ’Fenty Beauty’ helt sikkert en af favoritterne. Rihannas formål med brandet var at inspirere alle kvinder uanset, hvordan de ser ud. ’Fenty Beauty’ er derfor kendt som et af de mest mangfoldige skønhedsserier nogensinde. Med ’Fenty Beauty’ blev Rihanna en af de første popsangere, der eksperimenterede med skønhedsprodukter, som ikke var parfumer, og man må sige, at det har været en succes. Sidenhen har flere stjerner, såsom Lady Gaga og Kesha, også kastet sig ud i at producere makeup.
Foto: PR - Fenty Beauty
Millie Bobby BrownI 2019 blev ’Stranger Things’-stjernen den næste i rækken til at udvikle sit eget skønhedsbrand, ’Florence By Mills’. Selvom det blev taget godt imod, har mange fans undret sig over, om Millie egentlig bruger sine egne produkter. I en video, hvor hun demonstrerede hudplejeprodukterne, opdagede hendes fans, at hun lod som om, at hun anvendte dem. Det har fået dem til at stille spørgsmålet: ”Er produkterne egentlig gode, hvis de ikke er gode nok til Millie?” Flere hudplejeeksperter har alligevel rost Millies skønhedsprodukter for at være et godt ”starter kit” for teenagere, der lige er begyndt at interessere sig for makeup og hudpleje.
Foto: PR - Florence By Mills
Selena Gomez Selena Gomez er en af de seneste superstjerner, der har udviklet sit helt eget beautybrand, ’Rare Beauty’. Ligesom Rihanna, fokuserer Selena på diversitet og mangfoldighed med sit brede udvalg af produkter, der inkluderer foundation og concealer i 48 forskellige farvenuancer. Alle produkterne er også designet, så de er nemmere at bruge for personer med kroniske sygdomme, såsom gigt. Noget af det særlige ved Selenas makeup-linje er dens fokus på mental sundhed. Selena startede en fond samtidig med ’Rare Beauty’, som har et mål om at samle $100 millioner ind over de næste 10 år. Pengene skal gå til diverse organisationer, der hjælper mennesker, som kæmper med deres mentale helbred.
Foto: PR - Rare Beauty

Læs mere om

MestLæste