Eurovision-vinder hylder Harry Styles: ”Han er vores inspiration”
Kendte

Eurovision-vinder hylder Harry Styles: ”Han er vores inspiration”

Af Josephine Sjelhøj 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det italienske band Måneskin har på kort tid opnået stor succes efter deres store Eurovision-sejr. Efter sejren er bandet gået viralt, og det har fået mange til at sammenligne forsangeren med verdensstjernen Harry Styles.

Siden det italienske band Måneskin vandt Eurovision Song Contest har du måske lagt mærke til en helt bestemt type af videoer på din FYP. TikTok er nemlig blevet besatte af bandets forsanger, Damiano David, som mange sammenligner med Harry Styles.

Siden deres store Eurovision-sejr har Måneskins vinderhit ’Zitti e Buoni’ allerede slået flere rekorder på Spotify, og sangen er blandt andet blevet udnævnt som den italienske single, der er blevet streamet allerflest gange på blot ét døgn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den store opmærksomhed fra hele verden har resulteret i en storm af TikTok-videoer, hvor fans kalder Damiano for den ”italienske Harry Styles”.

LÆS OGSÅ: Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her

Bandet, som også består af Thomas Raggi, Ethan Torchio og dansk-italienske Victoria De Angelis, fortæller selv, at de er ”meget inspireret” af den tidligere One Direction-stjerne, som har opnået stor succes som soloartist.

I et gammelt interview kan man høre bandet fortælle om deres største musikinspirationer, og her afslører de, at Harry, som står bag hittet 'Kiwi', er blandt de kunstnere, de ser mest op til,

LÆS OGSÅ: Ugens hits: One Direction-stjerne vender tilbage med helt ny single

Det er netop 'Kiwi', som får mange til at sammenligne de to kunstnere, fordi den minder om Måneskins musikstil. Bandets kærlighed til Harry har også fået dem til at lave et cover af både denne sang og Harrys andet hit ’Carolina’, som har gjort en masse fans glade.

Med deres seneste succes har Måneskin bevist, at de er en af de internationale kunstnere, man skal holde allermest øje med, og det er også tydeligt, når man lytter til deres covers af Harrys sange, som de har gjort til deres egne.

Lyt til deres cover af ’Kiwi’ her:

Det er ikke kun på TikTok, at fans har delt deres stærke meninger om Måneskin. På Twitter kan man se en masse positive kommentarer fra fans, der blandt andet gerne vil se et collab mellem dem og Harry, mens de igen sammenligner kunstnerne.

Se nogle af de sjove tweets fra fans, der sammenligner Damiano og Harry her:

MestLæste