Jesy Nelson efter chokerende Little Mix-brud: ”Jeg er endelig fri”
Kendte

Jesy Nelson efter chokerende Little Mix-exit: ”Jeg er endelig fri”

Af Josephine Sjelhøj 10. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Jesy Nelson tilbage i 2020 valgte at forlade Little Mix, chokerede det fans verden over. Nu fortæller hun ærligt om sin tid i pigegruppen, som bestemt ikke var positiv. Læs alt om det her.

I december 2020 chokerede Jesy Nelson alle, da hun annoncerede, at hun forlod verdens største pigegruppe, Little Mix. Nu afslører hun, hvilken særlig begivenhed, der fik hende til at tage beslutningen.

I sit første interview efter bruddet med Little Mix fortæller Jesy til Cosmopolitan UK , at hun føler sig fri for første gang nogensinde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernen har tidligere været åben om, hvordan hun har kæmpet med sit mentale helbred under sin tid i Little Mix, og netop det er blevet forbedret, efter hun sagde stop.

- Når jeg ser tilbage på min tid i bandet, så var jeg ikke mig selv. Jeg kan slet ikke fatte, hvor ulykkelig jeg så ud, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ugens hits: Little Mix udgiver første single som trio

- Jeg vidste slet ikke, at det var muligt at være så glad, som jeg er nu. Da jeg var i bandet, troede jeg, det var normalt at være ulykkelig hele tiden.

Jesy har også tidligere delt, at hun i mange år har kæmpet med sit forhold til mad, fordi hendes vægt tit blev kommenteret på af kritikere.

Det var især sammenligningen med de tre andre medlemmer af Little Mix, Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock, der fik hende til at føle, hun så ”forkert” ud. Følelsen af at skulle ligne de andre er blandt andet noget af det, der er forsvundet efter hendes beslutning om at forlade gruppen.

LÆS OGSÅ: 5 tips til når du er ked af din krop

- Jeg tænker ikke længere på at sulte mig selv for at ligne de andre tre, fortæller Jesy, der samtidig afslører, at hun desværre stadig bliver sammenlignet med de resterende Little Mix-medlemmer, selvom det ikke længere påvirker hende på samme måde.

Megahit var grunden til exit

I det ærlige interview afslører Jesy også, hvad der lå til grund for hendes store beslutning, og svaret kommer måske som en stor overraskelse for trofaste Little Mix-fans.

Det var nemlig musikvideoen til deres største hit, ’Sweet Melody’, som fik hendes til at indse, at hun ikke længere kunne være en del af gruppen.

- Den dag vi filmede videoen, havde jeg et stort angstanfald, fordi jeg ikke så ud, som jeg gerne ville. Jeg havde så svært ved at være glad og bare nyde øjeblikket. Da jeg så på de andre tre, lignede det, at de havde det så godt. Det var der, jeg tog beslutningen, afslører hun, og siger, at hun havde en ”meget mørk” periode efter musikvideoen.

Resten af medlemmerne af Little Mix har støttet Jesy hele vejen igennem hendes beslutning, og de fortæller, at de beundrer hendes mod for at være tro mod sig selv. Tidligere på måneden afslørede Leigh-Anne, at hun også stadig ringer til det tidligere medlem for at få gode råd om, hvordan man deler sine hårde perioder med resten af verden.

Læs mere om

MestLæste