Kendte

Jennifer Lawrence i vilde smerter

Af Marie Søndergaard 22. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jennifer Lawrence blev nødt til at aflyse en ”Hunger Games”-fest, fordi hun havde helt vildt ondt. Læs historien her!

Jennifer Lawrence og resten af crewet fra "The Hunger Games" har rejst hele verden rundt for at deltage i premierer på "Catching Fire" og for at feste til de mange afterparties. Men Jennifer Lawrence blev nødt til at aflyse festen i Los Angeles, fordi hun havde sindssygt ondt i maven.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence havde social angst

- Jeg havde bare haft den her slemme smerte i tre uger. Og du kan kun lave i bukserne få gange, før du bliver nødt til at tage på skadestuen, siger Jennifer Lawrence, som først troede, det var mavesår.

Læs også: Jennifer Lawrence mødte sit kendis-crush

Lægerne har endnu ikke fundet ud af, hvorfor hun havde så ondt i maven, men Jennifer blev lagt i narkose og undersøgt, og det er der kommet nogle sjove historier ud af - sjove Jennifer kan nemlig ikke lade være med at joke om bedøvelsen.

Læs også: Jennifer Lawrence: - Derfor klippede jeg håret kort

- Det sidste, jeg sagde, inden jeg faldt i søvn, var: "Jeg er lammet!" Jeg drømte, der sprang en atombombe, og den første vågne samtale, jeg kan huske, handlede om "The Kardashians", siger Jennifer Lawrence.

Det er godt, Jennifer har det bedre nu. Vi håber lægerne finder ud af, hvad der var galt, så smerterne ikke kommer tilbage!

MestLæste