Kendte

Jennifer Lawrence havde social angst

Af Marie Søndergaard 19. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som lille følte Jennifer Lawrence sig dum i skolen og udviklede social angst. Læs her, hvordan hun kom over det!

Jennifer Lawrence har ikke altid følt sig så sej, som mange af os fans synes, hun er nu. Da hun begyndte i skole, udviklede hun nemlig social angst, fordi hun følte sig uintelligent.

Læs også: Jennifer Lawrence mødte sit kendis-crush

- Når min mor har fortalt mig om min barndom, har hun altid sagt, at der var en slags gnist i mig, der hele tiden inspirerede mig. Da jeg begyndte i skole, blev den gnist slukket. Vi ved ikke hvorfor, men det var en form for social angst, fortæller Jennifer Lawrence.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun havde masser af venner i skolen, men det var heller ikke legekammerater, der var et problem for Jennifer Lawrence. Det var selve det at gå i skole.

Læs også: Jennifer Lawrence: - Derfor klippede jeg håret kort

- For det meste følte jeg mig ikke ret intelligent, fordi jeg ikke var særlig god i skolen … jeg tror bare, der er nogle mennesker, som ikke er så kloge, men klarer sig igennem, og jeg er én af dem, siger Jennifer Lawrence, som kom til psykolog - men det virkede ikke.

Det var nemlig først, da Jennifer Lawrence begyndte at spille skuespil, at den sociale angst forsvandt.

Læs også: Video: Jennifer Lawrence træster fan

- Jeg plagede mine forældre om at komme til casting, så vi tog til New York, og så begyndte jeg med skuespil. Så snart, jeg gik på scenen, kunne min mor se forandringen. Hun så min angst forsvinde. Hun så den datter, som havde masser af gnist og glæde, siger Jennifer Lawrence, som endelig følte, at der var noget, hun var god til.

Sikke en success-historie for Jennifer Lawrence! Hvad er dit største talent?