Kendte

Jennifer Lawrence: - Derfor klippede jeg håret kort

Af Marie Søndergaard 12. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jennifer Lawrence har ladet sine lange lokker falde for en sej, kort frisure. Nu afslører hun, hvorfor hun blev nødt til at klippe sit hår.

Mange blev overraskede, da Jennifer Lawrence pludseligt afslørerede en ny, kort og blond frisure på sin facebook-profil. Hun ser vildt smuk ud med det, men det har undret de mange "Hunger Games"-fans, fordi crewet ikke er færdige med at indspille alle filmene i serien, og vi er vant til at se Katniss med langt, mørkt hår.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence styrer verden

Men der er faktisk en rigtig god grund til, at Jennifer Lawrence blev nødt til at klippe det. Håret var nemlig slet ikke pænt længere.

- Mit hår kunne nærmest ikke blive grimmere. Jeg har tidligere klippet det til skuldrene, men det var en mærkelig og grim længde til mig. Jeg blev ved med at sætte det op i en knold, og det gad jeg til sidst ikke mere, så jeg klippede det af, fortæller Jennifer Lawrence.

Læs også: Jennifer Lawrence forærer sin Oscar væk

Hendes hår var nemlig blevet rigtig ødelagt af at blive farvet så mange gange til "Hunger Games", og det har instruktøren af filmene det vildt dårligt over, for han føler, han har presset Jennifer til at ødelægge sit hår.

Læs også: Jennifer Lawrence nægter at tabe sig

- Først fattede jeg ikke, at det var så ødelagt. Jeg troede, hun klippede det for at kunne have paryk på bare for at gøre mig gal, men det var ikke grunden. Vi havde faktisk ødelagt hendes hår. Det har jeg det dårligt med, siger instruktøren Francis, som også hedder Lawrence til efternavn (sjovt).

Læs også: Jennifer Lawrence redder besvimet kvinde

Det er synd for Jennifer, at hendes hår blev så ødelagt, men hvor er hun bare smuk med den korte frisure.

Hvad synes I om hendes hår?

MestLæste