Kendte

Jennifer Lawrence forærer sin Oscar væk

Af Line Sølvhøj Jensen 23. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke ”Hunger Games”-skuespiller Jennifer Lawrence har ikke behov for at have sin Oscar stående fremme derhjemme, så nu har hun foræret den væk.

Jennifer Lawrence er mest kendt for sin rolle som Katniss Everdeen i "The Hunger Games", men det var for rollen i " Silver Linings Playbook", at hun vandt sin allerførste Oscar. Faktisk er hun den andenyngste kvinde, der nogensinde har vundet en Oscar for "Bedste kvindelige hovedrolle"!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence faldt på Oscar-scenen.

Og selv om Jennifer Lawrence er vildt glad for sin Oscar, så har hun altså ikke et behov for at den skal stå fremme derhjemme, så alle kan se den. Faktisk har hun udtalt, at hun følte det lidt underligt, at den fine, gyldne statue stod udstillet i hendes hjem.

- Hvis nogen kommer for at besøge mig, vil jeg ikke have, at det er den, de skal huske. Det sender et underligt signal, har hun udtalt.

Læs også: Jennifer Lawrence håner Kristen Stewart.

Jennifer Lawrence havde i første omgang placeret sin Oscar på en gang ved toilettet, men Jennifers mor var helt chokeret over, at den havde fået en plads der, så nu har moren fået den.

- Nu står den så på et klaver i Kentucky, fortæller Jennifer.

Læs også: 10 facts om Jennifer Lawrence.

Vi elsker virkelig, at Jennifer Lawrence er så afslappet omkring sin karriere. Har I for resten set traileren til "The Hunger Games: Catching Fire"? I kan se den her:


MestLæste