Kendte

Jacob Elordi afslører: ”The Kissing Booth”-Noah er forfærdelig

Af Selina Sander Jensen 25. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 22-årige skuespiller Jacob Elordi fik sit gennembrud i rollen som Noah i den populære film ”The Kissing Booth”. Nu afslører han, hvad han egentlig synes om sin karakter …

Den australske skuespiller er lige nu aktuel i HBO-serien ”Euphoria”, og har i den forbindelse snakket med The Hollywood Reporter om, hvordan det var at optage to så forskellige historier om livet på high school, som den barske serie ”Euphoria” og den romantiske film ”The Kissing Booth”, er. I ”Euphoria” spiller han rollen som high school-atleten Nate Jacobs, der kæmper med sin vrede, mens han i ”The Kissing Booth” spiller Lees lækre storebror Noah, som Elle, bliver forelsket i.

Læs også: ”The Kissing Booth 2”: Netflix afslører kærlighedsdrama

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Det er to helt forskellige oplevelser. ”The Kissing Booth” var den første film, jeg lavede, og den var på en måde min billet til Hollywood, så det var jeg virkelig taknemmelig for. Det er næsten også som at rette op på mine fejl, for karakteren i ”The Kissing Booth” er forfærdelig, og det bliver aldrig rigtigt forklaret. Han bliver på en måde idoliseret og gjort til en helt, så jeg tror, at det her show (”Euphoria”) viser, hvorfor” siger Jacob Elordi til The Hollywood Reporter.

Selv om Jacob Elordi faktisk ikke bryder sig om karakteren Noah i ”The Kissing Booth”, så glæder vi os nu alligevel til at se ham tilbage i rollen, når 2’eren kommer ud!

MestLæste