Film & serier

OMG!!! Der kommer en ”The Kissing Booth 2”!

Af Selina Sander Jensen 15. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi eeelsker den søde film om Elle, Lee og Noah, og vi har set den SÅ mange gange siden den kom ud. Nu har Netflix endelig offentliggjort, at der kommer en 2’er!

Netflix har netop offentliggjort, at der kommer en ”The Kissing Booth 2”, og optagelserne til filmen går snart i gang. Både Joey King, Joel Courtney og Jacob Elordi vender alle tre tilbage i deres roller som Elle, Lee og Noah i den nye film.

Læs også: Test: Hvilken Netflix-film skal du se?

”The Kissing Booth” var SÅ populær på Netflix at næsten halvdelen af dem, der så filmen sidste år, faktisk så den flere gange – og det forstår vi virkelig godt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Elle og Noah aka. Joey og Jacob lærte hinanden at kende på optagelserne til ”The Kissing Booth” og blev faktisk også kærester. Men i efteråret gik der rygter om, at de to havde slået op. Nu, hvor de begge skal være med i den nye film, så håber vi, at de i det mindste stadig er gode venner! Læs også: Whaaat?! Har "The Kissing Booth"-stjernerne slået op?! Netflix har lavet en sød video med Joey og Joel i forbindelse med offentliggørelsen af den nye film. Se videoen her:

Der er endnu ikke nogen dato for, hvornår vi kan finde filmen på Netflix. Men vi glæder os viiirkelig meget til at se den!