Film & serier

”The Kissing Booth 2”: Netflix afslører kærlighedsdrama

Af Selina Sander Jensen 4. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere i år blev det offentliggjort, at der kommer en ”The Kissing Booth 2”, og at karaktererne Elle, Lee og Noah alle vender tilbage. Nu har Netflix afsløret, at 2’eren blandt andet får to helt nye karakterer. Læs meget mere her!

Vi var helt oppe at køre, da det blev afsløret, at ”The Kissing Booth” får en 2’er, og at både Joey King, Joel Courtney og Jacob Elordi vender tilbage i rollerne som Elle, Lee og Noah. Nu har Netflix for nyligt offentliggjort, at vi også møder to helt nye karakterer i den kommende film, som får premiere næste år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den første af de nye karakterer hedder Marco og spilles af Taylor Perez. Den anden hedder Chloe og spilles af Maisie Richardson-Sellers. Du kan se dem i videoen lidt længere nede i denne artikel.

Det handler ”The Kissing Booth 2” om:

Læs også: Test: Hvem fra "The Kissing Booth" er du?

Elle har haft den mest romantiske sommer med sin kæreste Noah, men nu skal han afsted til Harvard. Samtidig skal Elle og Lee færdiggøre High School. Elle forsøger at holde gang i sit og Noahs langdistanceforhold samtidig med, at både hun og Lee skal søge ind på deres drømme-college. Og så kommer Marco ind i billedet. Han er den flotte, nye klassekammerat, og han bliver hurtigt rigtig gode venner med Elle – og det skaber lidt udfordringer …

Imens Elle prøver at finde ud af, hvad (og måske hvem) hun vil, møder Noah Chloe på Harvard – hun er en rigtig collegepige, og måske har Noah pludselig mere tilfælles med hende… Så nu skal Elle finde ud af, om hun stoler på Noah – og hvem hun virkelig er vild med, når hun mærker efter helt inde i hjertet.

Se afsløringen af de nye karakterer her:

Det lyder jo viiirkelig spændende, og vi glæder os SÅ meget til at se filmen!