Kendte

Interview: Sarah-Sofie Boussnina fra ”Bora Bora”

Af Line Sølvhøj Jensen 17. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag udkommer filmen ”Bora Bora” på dvd, og vi har snakket med Sarah-Sofie Boussnina, der har hovedrollen i filmen, om hvordan det var at spille med i filmen.

Har du ikke set filmen "Bora Bora", eller er du allerede kæmpe fan af den, så kan du glæde dig til, at filmen i dag udkommer på dvd. I den forbindelse har vi snakket med Sarah-Sofie Boussnina, der spiller Mia i filmen, om hvordan det var at indspille filmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Drengene fra "Bora Bora".

Kan du genkende dig selv i Mia?
- Ja og nej. Jeg kan genkende stædigheden og det at brænde for noget, som ingen omkring én forstår, men personligt har jeg et rigtig godt forhold til min familie, som støtter mig meget i det, jeg går og lavet. Jeg havde det, som Mia, selv svært i skolen, så det kan jeg også godt identificere mig med.

Hvad var den sjoveste scene at indspille?
- Udfordringsmæssigt var det scenen med Nastja Arcel, som spiller min mor. Hun er vildt dygtig, og jeg lærte enormt meget af at spille sammen med hende! Det var også rigtig sjovt at køre på jetski!

Var det ren skuespil, at du var kæreste med Zack, eller skal man flirte i virkeligheden for at kunne spille kærester?
- For at et kys skal virke ægte på film, er det vigtigt, at der opstår et moment af noget ægte, når scenen filmes, men i virkeligheden er Janus og jeg kun venner.

Har du stadig kontakt med de andre unge fra filmen?
- Jeg har stadig kontakt til Mette Gregersen. Hun er en helt fantastisk veninde og skuespiller, og så taler jeg også nogle gange med Nastja, som jeg ser meget op til.

Hvad er det vigtigste budskab i filmen?
- Det vigtigste budskab er, at man følger sine drømme og ikke tænker så meget over, hvad dem omkring én mener, man skal gøre.

Læs også: Sarah-Sofie Boussnina: Jeg drømmer om at fortælle historier.

Se traileren til "Bora Bora" her:

MestLæste