Kendte

Drengepanel: Drengene fra ”Bora Bora”

Af Line Sølvhøj Jensen 10. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spurgt drengene fra ”Bora Bora”, hvad de falder for ved en pige. Læs deres svar her.

Har du set filmen "Bora Bora", så har du sikkert lagt mærke til nogle af de søde fyre, der er med i filmen. Vi har snakket med Janus, Adnan og Fabian, og her kan du se, hvad de falder for ved en pige.

Læs også: Når drenge keder sig.

Janus
- Pigen jeg falder for, skal være naturlig. Det vil sige, at hun ikke skal være overfladisk og pynte sig selv med 30 lag foundation for at skjulem hvem hun er. Det er meget mere "appealing", hvis hun står ved, hvem hun er. Det betyder dog ikke, at hun ikke må gøre lidt ud af sig selv, men alt med måde, som man siger Derudover skal hun have selvtillid, altså hun skal vide, hvem hun er, uden at være kæphøj. Hun skal være frisk, glad, optimistisk og ellers klar på lidt af hvert.

Adnan
- Jeg falder for en pige, der har charme, åbenhed og helst også humor.

Fabian
- Hun skal have en god udstråling og være feminin. Ikke bare være sådan almindelig klassisk køn, men have et eller andet over sig; en sans for humor, en spændende eller mystisk personlighed. Hun må gerne være lidt vild og excentrisk og have gang i en masse ting, der interesserer hende og ikke bare være forudsigelig. Men det er meget forskelligt alt efter, hvad det er for en pige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste