Dette 'You'-par dater
Kendte

Internettet amok: Dette ’You’-par er blevet spottet sammen i virkeligheden

Af Vera Olivia Lissner Rømer 11. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Det er åbenbart ikke kun på skærmen, at der er opstået kemi mellem to af skuespillerne fra den psykologiske thriller-serie ’You’ på Netflix. Et af seriens par er nemlig blevet spottet sammen i virkeligheden, og vi kan vist godt slå fast, at vi virkelig shipper dem!

Tredje sæson af ’You’ er landet på Netflix, og vi kan stadig ikke komme os over vores girl-crush Victoria Pedretti, der spiller rollen som Love Quinn.

Men nu tyder det altså på, at der er andre end os, der crusher på den 26-årige skuespillerinde, for hun er nemlig (gør jer klar til at skrige) blevet spottet sammen sin kollega Dylan Arnold, der i serien spiller Theo.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Love og den unge nabo, Theo, udvikler i den tredje sæson af ’You’ et forhold til hinanden, hvilket har fået rigtig mange fans til at shippe parret i virkeligheden, og nu ser det altså ud til, at vores stjernepar-drømme er ved at gå i opfyldelse.

Pedretti og Arnold er nemlig blevet spottet sammen på en indkøbstur i Los Angeles, og selvom det måske ikke ser ud til at være den mest romantiske date ever, (vi snakker indkøb af toiletpapir, vaskepulver og tandbørster), så ser de to ’You’-skuespillere bestemt glade ud sammen.

Selvom der i serien er en vis aldersforskel mellem Love og Theo, så er der faktisk kun et års aldersforskel mellem de to stjerner i virkeligheden, og Dylan er et år ældre end Victoria (den havde vi heller ikke set komme!).

Udover at de to skuespillere blev spottet sammen på indkøbstur, så har nogle fotografer også fortalt til Page Six, at parret gik sammen ind i et hus med tandbørster i hånden, og senere på dagen forlod de huset i nye outfits.

På trods af at det endnu ikke er bekræftet, om de to ’You’-stjerner dater, så kunne det vist godt tyde på, at der er romantik i luften.

Om det blot er et venskabeligt forhold, eller om der er romantiske vibes mellem de to stjerner, det må tiden vise – men uanset hvad, så ønsker vi dem alt det bedste!

MestLæste