Joe og Love i 'You'
Film & serier

Spottet! Se den mærkelige detalje i sæson 3 af 'You'

Af Vera Olivia Lissner Rømer 26. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Er det dig Joe? Det er ikke længe siden, at den tredje sæson af den populære Netflix-serie ’You’ havde premiere, men skarpe fans har allerede spottet en virkelig weird detalje, som du helt sikkert også vil undre dig over!

Intet er overladt til tilfældighederne i den populære Netflix-serie ’You’. Eller er det?

Hvis du allerede har bingewatchet den tredje sæson af ’You’, som handler om den mystiske stalker Joe Goldberg og hans kæreste Love Quinn, så har du måske også lagt mærke til en underlig detalje, som har fået en del fans til at skraldgrine!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TikTok-brugeren @annabellleryan har nemlig fanget en helt særlig blink-og-du-misser-det-detalje i en scene, hvor Love skriver en besked til Marianne og udgiver sig for at være Joe.

Men, men, men.. Der er vist noget helt galt! I TikTok-videoen kan man se samtalen udfolde sig på skærmen, og man ser dermed Joes billede ud for de beskeder, der afsendes.

Det er dog 100 % ikke vores kære 'You'-skuespiller Penn Badgley på billedet? Say whaat!

Se TikTok-videoen herunder, og vurdér selv, om du synes, det ligner den morderiske Joe Goldberg aka. Penn Badgley:

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG ##You ##youseason3 ##joegoldberg

♬ original sound - Annabelle

Videoen har i skrivende stund fået intet mindre end 2 millioner visninger på TikTok, og kommentarerne til videoen er næsten lige så sjove som videoen i sig selv!

En fan skriver eksempelvis: ”Det er Dan Humphrey,” mens en anden har kommenteret: ”Når man bestiller Joe Goldberg fra Wish,” og en tredje TikTok-bruger virker til at være rimelig frustreret over fejlen: ”Alle de penge der er brugt på denne serie, og så kunne de ikke engang Google Penn Badgleys billede!”.

Hvis du også sidder og ligner et stort spørgsmålstegn lige nu, så kan vi fortælle dig, at du ikke er den eneste! Hvem pokker er denne mystiske mand, der skal ligne Joe?

Er det mon en fejl, der er blevet overset i klipperummet? Er det Penns stand-in, Danny Waters, eller er det måske meningen, at der eksisterer en ”fake Joe” i tilfælde af, at Love og hendes mand bliver afhørt af politiet?

Vi ved, at alt kan ske i ’You’, og hvem ved – måske får vi et gensyn med denne mystiske person på et senere tidspunkt?

Pssst.. Hvis du er en ægte ’You’-fan og allerede har set hele den tredje sæson, så kan vi glæde dig med, at der er endnu en sæson på vej! Læs mere om nyheden lige her.

MestLæste