Kendte

Inden One Direction går på scenen

Af Line Sølvhøj Jensen 3. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad laver One Direction, inden de går på scenen og giver koncert? En fotograf fangede drengene fra 1D backstage, inden de gav koncert i Belgien i onsdags.

One Direction er i øjeblikket på Europa-tourné, og lige om lidt besøger de Danmark for første gang! Vi har allerede lavet et bud på, hvor du kan finde One Direction i Danmark, for vi regner helt sikkert med, at drengene lige skal tjekke ud, hvordan det er være her - og selvfølgelig skal de også se deres søde, danske fans.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test din viden: Den ultimative One Direction-test.

Da Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis gav koncert i Belgien i onsdags, tumlede drengene lidt rundt udenfor koncertstedet inden koncerten, og en fotograf tog nogle billeder af drengene, hvor de hygger sig inden deres koncert.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction.

One Direction ankom til Bruxelles natten til onsdag i deres tourbus, så de havde god tid til at slappe af og hygge sig inden koncerten om onsdagen. Harry Styles tilbragte natten på ét hotel, mens de fire andre boede på et andet. Næste dag tog Harry ud til de andre - eskorterede i en politibil og med masser af fans, der fulgte efter ham.

Læs også: One Direction elsker skrigende fans.

Klokken 16:30 tog Niall og Harry af sted mod koncert-stedet, men de nåede selvfølgelig at hilse på deres mange fans, inden de tog af sted mod Antwerp, hvor de skulle give koncert. Fansene fulgte efter dem og forsøgte at komme helt tæt på dem.

Inden koncerten spillede Niall lidt fodbold, mens Zayn cyklede lidt rundt. Totalt hyggeligt og afslappende!

OneDirectionbackstage