Kendte

Ian Somerhalder forsvarer sin kæreste

Af Marie Søndergaard 9. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”The Vampire Diaries”-skuespilleren Ian Somerhalder blev virkelig vred, da fans hatede på hans kæreste. Se her, hvad han svarede dem!

Det har ikke været helt problemfrit for Ian Somerhalder at blive kæreste med "Twilight"-skuespilleren Nikki Reed. Mange fans synes nemlig, at Ian passer bedre sammen med ekskæresten Nina Dobrev, som er med i "The Vampire Diaries" med Ian, og andre er bare jaloux.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor har der været rigtig meget hate på Nikki, men det ville Ian ikke finde sig i, så i weekenden skrev han en lang tekst på sin Instagram, hvor han forsvarede sin nye kæreste.

Læs også: Ian Somerhalder: Alt om hottien

- I HADER NIKKI REED? Virkelig? Kender I hende? Hmmm, det er jeg ikke sikker på, I gør. Hvis I kigger på hendes Instagram eller twitter, vil I se, hvor omsorgsfuld og smuk en person, hun er, skrev Ian blandt andet i den lange tekst.

I teksten bad Ian folk om at gå et andet sted hen med deres negativitet, skrev mere om hvor magisk en person, Nikki er, og fortalte hvor træt han bliver af fansenes reaktion på forholdet.

Læs også: Ian Somerhalder og Nina Dobrev genforenes med hundehvalp

- Hvis I hader Nikki, så må I også hade mig … det er sørgeligt. Hav en fantastisk dag, sluttede Ian beskeden til sine negative fans.

Ian Somerhalder har efterfølgende slettet opslaget igen, men det er allerede nået ud til mange medier, så mon ikke, han har fået sit budskab igennem? Hvad synes I om den måde, Ian forsvarer Nikki på?

IanSomerhalder

MestLæste