Kendte

Ian Somerhalder: Alt om hottien

Af Luise Gregersen 17. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ian Somerhalder er en hottie! Ingen tvivl om det. Men selvom han er vildt lækker, så kan han meget andet en bare at se godt ud. Læs med her, og bliv klogere på Ian Somerhalder.

Ian Somerhalder er superhot - det kan ingen være uenige i! De smukke, isblå øjne, hans skæve smil og kulsorte hår har gjort ham til et af vores heftigste kendis-crushes. Men hvem er Ian Somerhalder egentlig? Vi har samlet ALT du skal vide om hottien fra "The Vampire Diaries" lige her. Læs med, og bliv klogere på Ian Somerhalder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se den hotte video med Ian Somerhalder

Facts om Ian Somerhalder

Ian Somerhalder har fødselsdag den 8. december.
Ian Somerhalder har en søster og en bror, der hedder Robert og Robyn.
Ian Somerhalder er født og opvokset i staten Louisiana i USA.
Ian Somerhalder er tidligere model.
Ian Somerhalder er 175 centimeter høj.

Ian Somerhalder og karrieren

Ian Somerhalder har i skrivende stund været med i alle 111 afsnit af "The Vampire Diaries" - lad os håbe, at der komme mange flere! Ian Somerhalder har også været med i mange film og serier, blandt andet "Lost", "Rules of Attraction" og "Smallville".

Tag testen: Hvem skal du date fra "the Vampire Diaries"?

Ian Somerhalder og dyrene

Ian Somerhalder ELSKER dyr. Faktisk har han flere gange udtalt, at han aldrig ville date en pige, der ikke elsker dyr lige så højt som han selv gør. Han har endda sin egen velgørenhedsfond - "The Ian Somerhalder Foundation" - der beskytter både dyr og miljøet. Han har også to katte og en hund, som han alle har reddet fra gaden. Hans hund, Nietzsche, fandt han strejfende omkring i nærheden af "The Vampire Diaries"-settet, så han tog hende med hjem. Senere viste det sig, at Nietzsche var gravid med otte hvalpe! Ian Somerhalder hjalp hende med at føde hvalpene og kalder sig selv for deres bedstefar. Nurh!

Ian Somerhalder og kærligheden

Ian Somerhalder er vildt romantisk! Faktisk er han engang fløjet hele vejen til Paris bare for at spise frokost med en pige, han datede. Fra 2011 til 2013 var Ian Somerhalder kærester med Nina Dobrev, der spiller Elena i "The Vampire Diaries". Selvom de har slået op, har de tit udtalt, at de stadig holder vildt meget af hinanden. Blandt andet tweetede Ian Somerhalder til Nina i maj på hendes fødselsdag i januar 2014, hvor han skrev: "Tillykke Nina! Hele verden elsker dig. Det gør vi faktisk alle sammen." Noget tyder altså på, at der stadig er lidt kærlighed i luften mellem Nina Dobrev og Ian Somerhalder. Ian Somerhalder har tidligere datet Kate Bosworth og Ashley Greene fra "Twilight".

Klik igennem galleriet, og se billederne af Ian Somerhalder, hans kæledyr, hans ekskærester og masser af andre hotte fotos.

IanSomerhalder

MestLæste