Kendte

Ian Somerhalder og Nina Dobrev genforenes med hundehvalp

Af Marie Søndergaard 11. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Ian Somerhalder og Nina Dobrev fra ”Vampire Diaries” ikke længere er kærester, stod de sammen om at hjælpe otte søde hundehvalpe til verden.

Det er efterhånden mange måneder siden, at de to skuespillere Ian Somerhalder og Nina Dorbrev fra yndlingsserien "Vampire Diaries" slog op, men de er stadig rigtig gode venner! Så da Ians hund fødte otte hvalpe i tirsdag, var Nina ved hans side for at hjælpe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 facts om Ian Somerhalder

Ian Somerhalder adopterede hunden Nietzche i august, efter at have fundet hende alene i trafikken - men på det tidspunkt havde han ingen anelse om, at Nietzche skulle have hvalpe. Ian Somerhalder blev dog rigtig glad, da han fandt ud af det.

Læs også: Vampire Diaries-skuespiller dropper nøgenscener

- Vores lille Nietzsche-pige er lige ved at føde en masse kærlighed ind i verden. Vær sød at sende superpositiv energi mod denne modige og meget bange pige, skrev Ian Somerhalder til et Instagram-billede af sin hund.

Nina Dobrev var en af dem, der sendte masser af positiv energi, for hun tog nemlig hjem til Ian for at hjælpe med fødslen.

Læs også: Justin Bieber som vampyr?

- Hjælper små Nietzcher til verden… hvilken smuk + meget skræmmende ting at opleve, skrev Nina til et billede på WhoSay.

Hvor er det fint, at de er så gode venner og hjælper hinanden. Har du en ekskæreste, du stadig er gode venner med?