Kendte

Hvordan bliver man skuespiller?

Af Line Sølvhøj Jensen 7. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leder du efter råd til at blive skuespiller, så kan du nu arrangere, at Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen kommer forbi din skole og holder deres foredrag OP og NED om at være skuespiller.

Rigtig mange drømmer om at blive skuespiller, men hvordan er det så lige, at man bliver skuespiller? Det vil Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen rigtig gerne komme ud og fortælle dig om!

Læs også: Kom helt tæt på Thomas Ernst.

Thomas Ernst, som du blandt andet kender fra julekalenderen "Ludvig og Julemanden", og Stefan Pagels Andersen, som blandt andet er kendt fra "Min søsters børn", er gået sammen i en duet, hvor de tager rundt på skoler, fritidsklubber og så videre for at fortælle om deres liv som skuespillere og livet i filmbranchen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

OP og NED

OP og NED hedder foredraget, som du kan høre med Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen, og det er lige præcis også det, foredraget handler om: Op- og nedture i filmbranchen, afslag, oplevelser, medgang og modgang og det at sætte sig mål i livet.

Læs også: Ugens playliste: Thomas Ernst.

Foruden at du bliver klogere på, hvordan man bliver skuespiller, så har Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen også valgt at inddrage publikum i deres foredrag og vise, hvordan man improviserer ud fra emner og situation, som I i klassen bestemmer.

Hvis du synes, det kunne være sjovt at høre om det at være skuespiller, og du gerne vil møde topsøde Thomas Ernst og Stefan Pagels Andersen, så læs mere om OP og Ned på deres hjemmeside.