Kendte

Hvad skal der ske med Finn i ”Glee”?

Af Stine Nielsen 17. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter Cory Monteiths tragiske død af en overdosis, er fremtiden usikker for tv-serien ”Glee.

"Glee"-stjernen Cory Monteiths død chokerede alle, og den tragiske nyhed om, at Cory døde af en overdosis af heroin og alkohol, gør det kun endnu mere trist. Nu overvejer producenterne så, hvad der skal ske med serien, når karakteren Finn ikke længere er med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Premiere udskudt
Premieren på sæson fem af "Glee" er blevet udskudt to måneder fra september til november. Ifølge kilder vil der være en forsinkelse i produktionen i "omkring en måned, så alle lige kan trække vejret".

Læs også: Fans mindes Cory Monteith

Derudover har showets producere svært ved at finde ud af, hvad de skal gøre med Finns rolle, efter Corys tragiske død. Egentlig skulle de begynde at filme serien igen i næste måned, men ifølge foxnews.com må folkene bag serien nu mødes og diskutere forskellige nye plots til serien uden Corys karakter.

Nye skuespillere
Det ser også ud til, at showet kommer til at byde på nye karakterer, som måske kan fylde noget af tomheden efter Cory. Ifølge E! News kommer der to nye roller, som består af en "sød og spøjs" pige ved navn Jenny og en ny afroamerikansk studerende ved McKinley High School.

Lea Michelle takker for støtten
Mens producenterne er ved at finde en løsning til serien, sørger Lea Michelle og Corys familie. Kilder har afsløret, at Lea ringer til Corys telefonsvarer bare for at høre hans stemme igen. Og der er ingen tvivl om, at hun er dybt knust. Leas talsmand udtaler:

- Lea er dybt taknemmelig for al den kærlighed og støtte, hun har modtaget fra familie, venner og fans. Siden Corys død har Lea sørget sammen med hans familie og lagt de nødvendige planer sammen med dem. De støtter hinanden, mens de gennemlever dette forfærdelige tab sammen.

Læs også: Stjernerne sender tanker til Cory Monteith

Vi sender varme tanker til Lea og Cory's familie.

cory monteith, glee, død

Fans lægger blomster ved hotellet, hvor Cory blev fundet død i lørdags.

R.I.P. Cory Monteith

CoryMonteith