Kendte

Fans mindes Cory Monteith

Af Tóra Effersøe Mortensen 16. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans af Glee og den nu afdøde skuespiller Cory Monteith udtrykker deres sorg foran Fairmont Pacific Rim Hotel i Vancouver, hvor han i lørdags blev fundet død på sit hotelværelse.

Gleeks, som fans af "Glee" hedder, har sat billeder, bamser og lavet tegninger ude foran Fairmont Pacific Rim Hotel i Vancouver til ære for deres idol, som døde alt for tidligt. Cory blev kun 31 år gammel.

Det er ikke kun i USA og Canada, at Gleeks mindes Cory Monteith, men også andre steder i verden, blandt andet i London til et "Glee"-event i weekenden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjernerne sender tanker til Cory Monteith

Dødsårsgen stadig ukendt
Cory Monteith skulle have tjekket ud af hotellet i lørdags, men da han ikke gjorde det, gik personalet op på hans værelse for at se til ham, og her fandt de ham død. Årsagen til Cory Monteiths død er ikke fastlagt, og det kan tage op til flere dage, før der kommer svar på de prøver, som er blevet taget i forbindelse med dødsfaldet.

Kæresten er knust
Cory Monteiths kæreste og medskuespiller i "Glee", Lea Michele, er helt knust. Hun har mistet sin kæreste og en god ven! Kæresteparret havde lige planlagt, at Cory skule flytte ind i hendes hjem i Los Angeles - det skulle faktisk ske, når han kom tilbage fra Vancouver. Men sådan ville skæbnen det ikke.

R.I.P CORY

Læs også: Store stjerner, der døde for tidligt!

MestLæste