"Club 27"
Du har sikkert hørt udtrykket "Club 27" i forbindelse med Amy Winhouses død. "Club 27" er en betegnelse for unge musikere, der døde i en alder af bare 27 år. Her minder vi fire stjerner, der går ind under betegnelsen "Club 27" samt andre mindeværdige stjerner, der døde for tidligt!

Amy Jade Winehouse
Amy Winehouse blev lørdag fundet død i sin lejlighed, og blev kun 27 år gammel.

Læs også: Amy Winehouse led af kærestesorg

Kurt Donald Cobain
Kurt Cobain var en amerikansk musiker, der var frontfigur i Nirvana som sanger og guitarist. Han begik selvmord ved at skyde sig selv i hovedet med en shotgun den 5. april 1994 i sin garage i Seattle, og blev kun 27 år.

James Douglas "Jim" Morrison
Sangeren Jim Morrison er også en af de artister, der kun blev 27 år, da han døde af et hjertetilfælde efter et massivt forbrug af alkohol og stoffer gennem flere år.

James Marshall "Jimi" Hendrix
Jimi Hendrix var en amerikansk rockguitarist, sanger og sangskriver, der kun blev 27 år. Man mener, at han døde af en overdosis af sovemedicin, men det er ikke helt fastlagt!

Natasja Saad
Den danske reggae-sangerinde Natasja Saad døde i en trafikulykke på Jamaica i 2007. Hun blev kun 32 år. Sangerinden og veninden Karen Mukupa var også med i bilen, men slap dog forholdsvis uskadt. Ulykken blev formentlig forårsaget af, at chaufføren var beruset og påvirket af marihuana.

Michael Joseph Jackson
Michael Jackson, som vi også kender som "Kongen af Pop" døde 25. juni 2009, og blev 50 år gammel. Han var en amerikansk musiker og en af de mest succesfulde entertainere nogensinde.

Heathcliff Andrew Ledger
Den australske skuespiller Heath Ledger, blev kun 28 år, da han døde af en overdosis af sovemedicin i sin lejlighed på Manhatten den 22. januar 2008.

John Winston Lennon
John Lennon var en britisk musiker, sanger og komponist, som fik sit gennembrud med bandet "The Beatles". Han blev den 8. december 1980 dræbt af en sindsforvirret fan, da han var på vej til sit hjem i New York. Han blev 40 år.

Læs også: Stjæl "The Beatles" stilen

Elvis Aaron Presley
Elvis Presley, der er kendt som "Kongen af Rock 'n' roll" var en meget stor og berømt artist fra 50'erne og frem til hans død i 1977, hvor han døde som 42-årig.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe, der er døbt Norma Jeane Baker var en af Hollywoods største filmstjerner. Hun døde af en overdosis sovepiller i sit hjem i Hollywood i en alder af 36 år i 1962.

James Byron Dean
James Dean var en stor amerikansk filmskuespiller og et ungdomsikon, der døde i en bilulykke i en alder af bare 24 år den 30. september 1955.

Tupac Amaru Shakur
Den amerikanske rapper Tupac eller 2pac født Lesane Parish Crooks blev skudt på åben gade efter at have været til en boksekamp med vennen Mike Tyson. Han døde som 25-årig.

River Jude Phoenix
Skuespilleren og musikeren River Phoenix døde kun 23 år gammel af en heroin- og kokain-overdosis på Johnny Depps natklub Viperroom i Los Angeles den 31. oktober i 1993.

Brittany Anne Murphy
Brittany Murphy var en amerikansk skuespillerinde og musiker, der døde i 2009 som 32-årig. Brittany har blandt andet spillet med i filmen "8 Mile", der handler om rapperen Eminem.

Patrick Swayze
Patrick Swayze var en amerikansk danser, skuespiller, sanger og sangskriver, og du kender ham helt sikkert fra filmen "Dirty Dancing". Patrick fik konstateret kræft i januar 2008, og døde som 52-årig i 2009.

Læs også: 5 stjerner vi aldrig glemmer

Se billeder af stjernerne, som de ikke vil have, du skal se ...

Billederne, stjernerne ikke vil have, du skal se

Billederne, stjernerne ikke vil have, du skal se