Kendte

5 stjerner, vi aldrig glemmer

Af Line Sølvhøj Jensen 9. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er bare nogle stjerner, som altid vil være i vores hjerter. Se hvem de er her!

Michael Jackson
Det er over et halvt år siden, at Michael Jackson døde, nemlig den 25. juni 2009. Han var ikke bare "The King Of Pop". Han var en megastor stjerne, som kæmpede for mange ting, og som virkelig har betydet meget for mange mennesker. Vi glemmer dig aldrig, Michael!

Natasja
Den danske sangerinde Natasja døde den 24. juni 2007 i en trafikulykke på Jamaica. Natasja havde en superengageret personlighed, og hendes karriere var næsten kun lige begyndt, da hun døde. Hun nåede aldrig at blive klar over, hvor meget hun kom til at betyde for dansk musik. Se billeder af Natasja her: www.bazaronline.dk.


Patrick Swayze
I 2008 fik Patrick Swayze konstateret kræft, og den 14. september 2009 døde han. Han har været med i så mange fantastiske film, og han er virkelig blevet en legende inden for filmverden. Han vil altid blive husket, og især for sine fantastiske dansetrin i "Dirty Dancing". R.I.P. Patrick.Brittany Murphy
Smukke Brittany Murphy blev fundet død i sin lejlighed den 20. december 2009. Hun var en fantastisk skuespiller, men hendes karriere blev desværre ikke så lang. Vi vil altid huske dig, Brittany, og vi elsker de film, du har været med i.
Heath Ledger
Den superseje skuespiller Heath Ledger døde den 22. januar 2008, fordi han havde taget for meget sovemedicin. En af de sidste film, han spillede med i, var Batman-filmen "The Dark Knight", hvor han spillede Jokeren. Efter din død fik han en pris for sit flotte skuespil i filmen. Du vil altid være i vores hjerte, Heath!


Hvilke stjerner har betydet noget helt særligt for dig?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste