Kendte

Galleri: Stjernerne sender tanker til Cory Monteith

Af Line Sølvhøj Jensen 15. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Niall Horan, Taylor Swift og andre kendisser sender deres tanker til ”Glee”-stjernen Cory Monteith, der blev fundet død på sit hotelværelse i weekenden.

Weekenden har været hel forfærdelig for Cory Monteiths familie og skuespillerne fra tv-serien "Glee". I weekenden blev Cory, som spiller Finn Hudson i "Glee", nemlig fundet død på sit hotelværelse i Canada.

Læs også:
Store stjerner, der døde for tidligt.

Cory skulle have tjekket ud af sit hotelværelse i lørdags, men da han ikke kom ned i receptionen, gik personalet op på hans værelse for at se til ham, og her fandt de ham død. Årsagen til Cory Monteiths død er endnu ikke opklaret, men mange mener, at han døde af en overdosis, fordi han for nogle måneder siden blev indlagt til afvænning på grund af et stofmisbrug. Cory blev kun 31 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Er du "Glee"-ekspert?

Rigtig mange kendisser har sendt tanker og hilsner til Corys venner og familie. Vi har samlet nogle af dem her:

Taylor Swift: - Jeg er uden ord. Og det er på grund af det værste.

Demi Lovato: - #RIPCoryMonteith… Så ubeskriveligt tragisk. Please #bedtilLea.

Niall Horan: - RIP Cory! Jeg kendte ham ikke personligt! Mødte ham et par gange, supersød fyr. Tanker og bønner til hans familie og venner.

Kim Kardashian: - Jeg har netop hørt om Cory Monteiths død. Så trist. Jeg beder for hans familie. Og beder for Lea også. Ingen ord kan beskrive, hvordan de må have det.

Nina Dobrev: - Jeg er i chok og ked af at høre nyheden, mit hjerte går til Corys familie og venner. Lad os respektere dem og give dem plads til at sørge.

Damian McGinty fra "Glee": - Fyren, jeg optog min første scene sammen med. Den flinkeste fyr, jeg nogensinde har mødt. Jeg kan ikke tro det.

Prøv også testen:
Hvem passer du sammen med fra "Glee"?

R.I.P. Cory Monteith

CoryMonteith