Shawn Mendes og Camila Cabello
Kendte

Her er grunden til, at Shawn og Camila slog op

Af Julie Sofie Hauritz 23. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Kærlighed er ikke altid en dans på røde roser. Det ved Shawn Mendes og Camila Cabello, der for få dage siden valgte at sætte et endeligt punktum for deres romance. Selvom deres breakup er kommet som et chok for de fleste af os, så lader det nu til, at de har taget det helt rigtige valg for dem begge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du er lige så overraskede, som vi er, har du måske også undret dig over, hvorfor Shawn Mendes og Camila Cabello har slået op?

Shawn og Camila delte den triste nyhed om at gå hver til sit d. 18. november 2021 på deres Instagram-stories med beskeden:

- Hej folkens. Vi har besluttet at slutte vores romantiske forhold, men vores kærlighed til hinanden som mennesker er stærkere end nogensinde. Vi startede vores forhold som bedste venner, og vi vil fortsat være bedste venner. Vi sætter pris på jeres støtte fra starten og fremadrettet.

Parret har haft datet siden juli 2019 – og ser man tilbage på de seneste måneder, har de to sangere ellers haft set lykkelige ud sammen. Derfor har mange fans også undret sig over deres beslutning om at gå fra hinanden.

Men som de fleste ved, så er kærlighed ikke altid en dans på røde roser – heller ikke i kendis-land. Så hvad har dog fået vores to sangduer til at slå op?

Derfor slog de op

Ifølge en kilde, der har talt med Entertainment Tonight, så gik Shawmila fra hinanden, fordi de er helt forskellige steder i deres liv.

- Shawn og Camilas brud var gensidigt, sagde kilden og fortsatte: De indså, at de er helt forskellige steder i deres liv på dette tidspunkt, og at det derfor var på tide at gøre en ende på tingene. De er begge kede af bruddet, men gør deres bedste for at passe på dem selv, holde dem selv i gang og omgås familie og venner.

Selvom vi er virkelig kede af at høre, at Shawmila ikke længere er en ting, så er vi glade for at høre, at de i det mindste var enige om beslutningen!

Bare venner

Selvom det for os virkede pludseligt, at Shawmila valgte at gå fra hinanden, så har det for parrets nærmeste dog bare været et spørgsmål om tid, hvornår de ville gå fra hinanden.

Ifølge en kilde, der har talt med Life & Style, så har de nemlig været mere venner, end de har været romantiske partnere det sidste lange stykke tid. For parrets nærmeste har det derfor også virket på tide, at de endelig brød med hinanden.

Kilden nævnte desuden også, at Shawn og Camila heldigvis ikke har nogle hard feelings over for hinanden. Hvis de kan, vil de også meget gerne fortsætte med at være venner, hvilket vi er virkelig glade for at høre.

- Der er en masse kærlighed og gensidig respekt mellem dem, og de vil for altid have hinandens ryg, fortæller kilden.

MestLæste