Shawn Mendes og Camilla Cabello
Kendte

Shawn Mendes og Camila Cabello afslører: ”Vi har slået op”

Af Vera Olivia Lissner Rømer 18. november 2021
Foto: Mega
Hvis du shipper Shawmila, så har vi desværre en virkelig sørgelig nyhed til dig! Parret har nemlig afsløret på Instagram, at de nu har besluttet at gå fra hinanden. So sad!

Den 23-årige sanger Shawn Mendes og den 24-årige sangerinde Camila Cabello har dannet par siden sommeren 2019, men nu har de altså besluttet, at der skal sættes et endeligt punktum for deres romance.

Det kommer som et chok for mange, at det ikoniske sangstjerne-par har besluttet at gå fra hinanden, og vi må da også indrømme, at vi synes, at det er en virkelig, virkelig trist nyhed!

Det tidligere par så ellers ud til at være lykkelige sammen, hvis man ser tilbage på de sidste par måneder.

Tilbage i september delte parret et kærligt øjeblik under deres optræden til Global Citizen Live i New York, og til Halloween i oktober var de begge klædt ud i kostumer inspireret af den mexicanske fejring De Dødes Dag.

Her så de to stjerner bestemt ud til at nyde hinandens selskab, da de dansede rundt sammen og holdt om hinanden – men selv i kendis-land kan kærligheden desværre visne (græder)!

Shawn og Camila valgte at dele den triste nyhed med offentligheden på samme tidspunkt og på samme måde, da de onsdag nat begge lagde en story op på deres Instagram-profil. Her skrev de: 

- Hej folkens. Vi har besluttet at slutte vores romantiske forhold, men vores kærlighed til hinanden som mennesker er stærkere end nogensinde. Vi startede vores forhold som bedste venner, og vi vil fortsat være bedste venner. Vi sætter pris på jeres støtte fra starten og fremadrettet. 

Se deres opslag lige her:

Foto: @camila_cabello og @shawnmendes

De to talentfulde verdensstjerner har hunden Tarzan sammen, og de fik desuden også kæmpe succes verden over med hittet ’Señorita’, som de udgav sammen i 2019.

Øv altså! Vi havde altså virkelig håbet på, at Shawmila ville holde for evigt.

Vi sender vores tanker til dem begge og håber på, at de kommer gennem bruddet så smertefrit som muligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere