Kendte

Harry Styles udtaler sig for første gang om Olivia Wilde-forhold

Signe Frederikke Pedersen 19. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mega
Blev Harry Styles og hans arbejdsgiver, instruktøren og skuespilleren Olivia Wilde, pludselig smaskforelskede under indspilningerne til den imødesete dramafilm ”Don’t Worry Darling”? Endelig svarer popstjernen - dog kryptisk - mens han vrider sig en del ved spørgsmålet.

Denne artikel blev første gang bragt på Sh.dk.

Sommetider er de mest sigende svar dem, der kommer, når folk forsøger at danse udenom.

Det skete for Harry Styles, der medvirkede i radioprogrammet Howard Stern Show på kanalen Sirius XM tirsdag.

Det skriver Daily Mail.

Her blev han spurgt til den – tilsyneladende – stadig spirende kærlighed mellem ham og 38-årige Olivia Wilde, som til efteråret er aktuel som filminstruktør.

Styles, som selv er ti år yngre, fortalte i radioprogrammet, at det var ”en fantastisk oplevelse” at blive instrueret af Wilde, da de forrige sommer indspillede ”Dont Worry Darling”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da han blev spurgt til, om han forelskede sig på optagelserne, svarede han dog knap så hurtigt fra sig.

– Åh, wow… Hvordan skal jeg lige svare på det spørgsmål?

Som den rutinerede stjerne, han nu engang er, drejede Harry Styles hurtigt samtalen over på den udsøgte fornøjelse, som han mener, det har været at arbejde med Olivia Wilde i instruktørstolen.

– At spille skuespil kan være meget ukomfortabelt fra tid til anden, siger Harry Styles, der altså således mestrer kunsten at tale uden om

Han fortsætter:

– Det kræver enormt meget tillid, hvis man ligesom skal give det alt, hvad man har. Og jeg synes, det er en gave at kunne stole på sin instruktør, så det hjalp meget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Flere kilder har i løbet af de seneste måneder fortalt, hvordan Harry og Olivia er blevet gradvist mere seriøse i deres forhold. Ikke mindst fordi det forhenværende One Direction-medlem er blevet introduceret til Olivia Wildes børn, Otis på syv og Daisy på fem år, som hun deler med eksmanden Jason Sudeikis.

– Det lignede en ret showbiz-agtig ting til at starte med. To glamourøse mennesker, der finder sammen. Men nu er det blevet til meget mere end det, forklarer kilden.

For bare tre uger siden opstod en yderst mystisk situation, da offentligheden pludselig under en præsentation på en filmfestival i Las Vegas fik indblik i Olivia Wilde og Sudeikis private forhandlinger om forældremyndighed.

Wilde fik stukket en gul kuvert i hånden med teksten ”privat og fortroligt”, mens hun fortalte om den kommende psykologiske thriller. Og det havde hun tilsyneladende ikke lige regnet med.

Wilde brød forlovelsen med Jason Sudeikis efter syv år i november 2020, og kort tid efter blev hun set i selskab med Harry Styles.

I et interview med Vogue indrømmede hun sidste år, at hun faktisk opholder sig halvdelen af tiden i England - hvor Harry Styles kommer fra.

Meget tyder altså på, at Harry Styles får mere og mere lyst til at "leave America", for at jagte et trygt og rart familieliv med Olivia og hendes to børn.

Læs mere om

MestLæste