Kendte

Harry Styles: "Jeg skammede mig over, at folk vidste, at jeg havde sex"

Af Josephine Sjelhøj 11. maj 2022
Foto: Ian West/PA Images/Ritzau Scanpix
Harry Styles fortæller åbent om sin tid i terapi, og han afslører, at han aldrig har haft det bedre.

Der er intet at skamme sig over, hvis man går i terapi. Det understreger Harry Styles nu i et nyt interview med Better Homes & Gardens

Harry fortæller, at han selv startede i terapi for omkring fem år siden, men at han i begyndelsen tøvede meget. Han følte nemlig, at det var en kliché i musikindustrien.

– Jeg troede, det betød, at man var ødelagt. Jeg ville gerne være den person, som kunne sige, at jeg ikke havde brug for det, fortæller stjernen ærligt.

I dag er ”As It Was”-sangeren dog taknemmelig for, han tog afsted. Han forklarer, hvordan terapien har givet ham muligheden for at åbne op for nogle sider af sig selv, som han ikke vidste eksisterede. I mange år havde han en tendens til at flyde oven på følelsesmæssigt, men dét har terapien hjulpet på.

– Jeg tror, at det at acceptere at leve, være glad, og været såret helt i ekstremerne, er det mest levende, man kan være.

Det er især følelser i forhold til kærlighed og intimitet, Harry har arbejdet med i terapien. I interviewet afslører han nemlig, at han har overkommet den skam, han tidligere har følt i sit privatliv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– I lang tid føltes det som om, at det eneste, der var mit eget, var mit sexliv. Jeg skammede mig så meget over det. Jeg skammede mig over tanken om, at folk overhovedet vidste, at jeg havde sex, og hvem det var med, fortæller han.

Harry Styles’ tredje album ”Harry’s Home” udkommer d. 20. maj, og stjernen har lovet, at det er hans allermest ærlige og intime album til dato.

Læs mere om

MegetMere