Kendte

Harry Styles: ”Det er outdated at spørge om min seksualitet”

Af Josephine Sjelhøj 27. april 2022
Foto: Kevin Mazur/AFP/Ritzau Scanpix
Harry Styles er træt af spørgsmål om sin seksualitet, fortæller han i et nyt interview, hvor han også afslører, at presset fra medierne fik ham til at skamme sig over at have et sexliv.

D. 20. maj udkommer Harry Styles’ tredje album ”Harry’s House”, og i den forbindelse har stjernen talt med magasinet Better Homes & Gardens om det, han kalder for sit ”mest intime album til dato.”

I interviewet fortæller stjernen, hvordan han i tiden op til det nye album har bearbejdet sine udfordringer i forhold til intimitet og kærlighed – ting, som har fået stor opmærksomhed fra både medier og fans.

Harry fortæller, hvordan han i mange år var bange for at komme til at sige noget i interviews, der kunne indikere, at han havde et kærligheds- og sexliv. Det var nemlig noget, boybandmedlemmer helst skulle holde privat, også selvom hele verden krævede svar om det.

– I lang tid føltes det som om, at det eneste, der var mit eget, var mit sexliv. Jeg skammede mig så meget over det. Jeg skammede mig over tanken om, at folk overhovedet vidste, at jeg havde sex, og hvem det var med, fortæller Harry, der også siger, at det var stressende, at han ikke vidste, hvem han kunne stole på.

Han har dog i det seneste års tid fundet ud af, at han ikke har noget at skamme sig over, samtidig med, at han har fundet ud af, at der er visse informationer, han ikke skylder offentligheden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Én af disse ting er hans seksualitet, der i årevis er blevet spekuleret om. For ifølge Harry er det ”outdated” at forvente en forklaring fra ham bare fordi han går med kjole og neglelak, og derfor kommer man heller ikke til at høre ham gå i detaljer om sin seksualitet.

– Jeg har været virkelig åben omkring det med mine venner, men det er min egen personlige oplevelse; det er min. Hele pointen med, hvor vi er på vej hen i samfundet – hvilket er at acceptere alle og være mere åbne – er, at det er ligegyldigt, og det handler ikke om, hvilke mærkater, man har, eller hvilke kasser, man passer ind i. 

Læs mere om

MegetMere