Film & serier

Harry Styles om vilde sexscener i kommende film: "Du skal ikke se dem med dine forældre"

Af Josephine Sjelhøj 6. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Der er mange gode grunde til at se frem til Harry Styles’ kommende film, men noget tyder på, at de måske er lidt for steamy til familieaftenen. Hør stjernen fortælle om sine vilde sexscener i "My Policeman" og ”Don’t Worry Darling”.

2022 bliver helt særligt for Harry Styles-fans. Udover et kommende album, er der nemlig også to helt særlige film, som vi kan se frem til, og noget tyder på, at de ikke skal ses sammen med familien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er tidligere blevet afsløret, at "My Policeman" indeholder to hede sexscener mellem Harry og David Dawsons karakterer, mens der også vil være en meget intim nøgenscene med stjernen.

– Jeg tror ikke, at man kan se filmene med sine forældre, så jeg må nok lave en til [film], fortæller Harry i et nyt interview.

Han afslører samtidig, at de intime scener havde brug for stor tillid mellem ham, kollegaerne og resten af filmholdene, og at de var "meget heldige". Harry fortæller, at de kunne stole på hinanden, og alle havde mulighed for at stoppe undervejs, hvis der var brug for det.

I "Don’t Worry Darling" vil der være en intens sexscene mellem Harry og Florence Pugh, og instruktør Olivia Wilde fortæller, at momentet fokuserer på kvindelig nydelse og lyst.

– Det havde jeg aldrig prøvet før… I hvert fald ikke på kamera, fortæller Harry kækt om de hede scener.

"Don’t Worry Darling" har premiere d. 22. september, mens udgivelsesdatoen for "My Policeman" stadig er ukendt.

Læs mere om

MestLæste