Kendte

Harry Potter-stjerne afslører: Sådan er mit forhold til Emma Watson

Af Tanja Hartmann 7. juni 2021
Der har længe gået rygter om en helt særlig romance mellem Emma Watson og en af skuespillerne fra ’Harry Potter’. Nu svarer personen igen på kærlighedsrygterne. Find svaret her.

I ’Harry Potter’-filmene var de ærkerivaler, men i virkeligheden har de et helt særligt bånd til hinanden. Tom Felton, der spiller den skurkagtige Draco, har lige siden første dag på ’Harry Potter’-sættet haft et tæt venskab med medskuespillerinden Emma Watson, også kendt som Hermione.

De to stjerner har delt mange minder sammen lige fra skateboarding og guitarundervisning til roadtrips og sjove minder fra deres tid på Hogwarts. Faktisk har de været så tætte, at det har sat romantiske rygter i gang blandt fans.

Se et af dine mange minder, som de deler sammen, i dette Insta-post: 

LÆS OGSÅ: Rygte: Emma Watson stopper skuespilkarrieren – nu svarer hun igen

Romantik i luften eller ej?

De to ’Harry Potter’-stjerner har ikke ville svare på rygterne - men i et interview med Entertainment Tonight åbner Tom Felton endelig op omkring sit forhold til Emma Watson.

- Vi har været tætte i meget lang tid. Jeg elsker hende, og jeg synes, at hun er fantastisk. Forhåbentlig synes hun det samme om mig, starter Tom ud med at sige.

Selvom det er tydeligt, at de to stjerner holder meget af hinanden, sætter Tom Felton dog en gang for alle en stopper for kærlighedsrygterne. Han afslører nemlig, at der ikke er mere mellem dem end blot et venskab.

- Hvad den romantiske side angår, et det mere er en Slytherin-Gryffindor-ting snarere end en Tom-Emma-ting, fortæller han.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Ny TikTok-trend: Sådan bliver du usynlig ligesom Harry Potter

Holder kontakten med hinanden

Hvis du har gået med håbet om, at Draco og Hermione vil finde sammen i virkeligheden, må du hellere lægge tanken på hylden igen, for det er nemlig ikke særlig sandsynligt, at de bliver et par.

Tom og Emma fortsætter dog med at se hinanden som venner, ligesom de også stadig holder kontakten med alle de andre skuespillere fra ’Harry Potter’.

 – Vi alle ser stadig hinanden. Selvom vi er spredt udover forskellige hjørner af verden, føles det som om, at intet er gået tabt, når vi ses, fortæller Tom Felton.

LÆS OGSÅ: Test: Hvem fra Harry Potter er du?

Rygter om en forlovelse

Udover rygter om en romance mellem Tom og Emma, har der også været rygter om, at Emma Watson er blevet forlovet fornyeligt. Disse rygter manede Emma dog også til jorden.

- Kære fans, rygter om, hvorvidt jeg er forlovet eller ej, eller om min karriere er sovende eller ej, er blot en måde for medierne at skabe klik på. Hvis jeg har nyheder, lover jeg, at jeg deler dem med jer, skrev Emma Watson i et Twitter-opslag.

Du kan se opslaget lige her: 

MegetMere